Bedrijfsuitje Twente

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor jouw bedrijfsuitje in Twente? Neem uw collega's mee naar vrijetijdspark Hoge Hexel! We hebben namelijk een aantal activiteiten en faciliteiten die het mogelijk maken om een geweldige middag of avond met uw collega's te beleven. Spring op de E-chopper om Twente te ontdekken, maak je collega's in met een potje bowlen en schuif vervolgens aan in ons gezellige restaurant. Reserveer uw all inclusive bedrijfsuitje! 

Bekijk de mogelijkheden

Activiteiten op locatie in Twente

Bedrijven in Twente en omstreken kunnen bij de Hoge Hexel een compleet uitje voor hun collega's samenstellen. Ons recreatiepark is compleet met bowlingbaan, fietsverhuur, E-chopperverhuur en een restaurant wat ook te boeken is als feestlocatie. Een ideale locatie voor teambuilding in Twente! De activiteiten kunt u los boeken, maar we komen ook graag met u in contact om de activiteiten te combineren en daarmee een uitgebreid personeelsuitje samen te stellen. 

Reserveer of neem contact met ons op

E-chopper huren met het hele bedrijf

Kom touren op onze E-chopper en ontdek met uw collega's de prachtige omgeving van Twente. Het is de ideale manier om onvermoeid de natuur in te rijden en nabijgelegen dorpjes te bezoeken. Zo is ook Almelo op steenworp afstand van ons recreatiepark. Vanaf de Hoge Hexel tourt u binnen 20 minuten naar deze gezellige stad om eventueel tussendoor een gezellig hapje of drankje te doen. Mocht u het iets sportiever willen aanpakken, dan is het ook mogelijk om met de fiets of mountainbike een tour door het prachtige Twente te maken. 

Boek een E-chopper of fatbike

Bowlen met collega's in Twente

Alles van Twente ontdekt en zitten de kilometers op de E-chopper of fatbike erop? Kom dan met al uw collega's een balletje gooien op onze gloednieuwe bowlingbaan. Afhankelijk van de grootte van uw team of bedrijf heeft u de mogelijkheid om 4 banen te reserveren. Ons enthousiaste team staat voor u klaar, zodat u onder het genot van een hapje en drankje de strijd aan kunt gaan op onze bowlingbaan.

Reserveer een bowlingbaan

Bedrijfsuitje Twente

Ons gezellige restaurant voor een bedrijfsuitje in Twente

Combineer een ontspannen potje bowlen met een gezellig hapje eten in ons restaurant. Voor of na het bowlen, allebei een goede optie om de avond of middag extra compleet te maken. Schuif aan en geniet met uw collega's van een lekkere varkenshaas, kipsaté of vegaburger. Een bakje koffie met taart of gezellige borrel is natuurlijk ook mogelijk. We staan klaar om een u een heerlijke avond te bezorgen.

Neem contact op met ons restaurant via 0546-241151 of restaurant@bungalowparkhogehexel.nl om te reserveren.

Feestzaal voor uw personeelsfeest

Daarnaast is ons restaurant met buitenterras ook te huur als feestlocatie. Kies uit een van onze arrangementen en huur de restaurantzaal voor het hele bedrijf. Afhankelijk van het arrangement verzorgen wij diverse hapjes en drankjes. Neem contact op met onze gastvrouw Arenda Torny en organiseer een geweldige avond voor uw collega's. Dat kan per mail torny@bungalowparkhogehexel.nl of per telefoon: 0546575200

Bedrijfsuitje Twente