Bowlen Almelo

Heeft u zin om een potje te bowlen in de buurt van Almelo? Reserveer dan een van onze vier banen op onze gloednieuwe bowlingbaan. Daag uw collega's of vrienden uit of kom met het hele gezin een balletje gooien bij recreatiepark Hoge Hexel. 

Reserveer een bowlingbaan

Komt u bowlen bij Almelo op onze bowlingbaan?

Neemt u uw vrienden, familie of collega's mee naar ons park om een gezellig avondje te bowlen? Onlangs hebben we 4 gloednieuwe banen aangelegd. Kom ontspannen een balletje gooien of maak er een fanatieke wedstrijd van. U bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje een balletje te gooien op onze gezellige bowlingbaan bij Almelo. 

U betaalt per baan, ongeacht het aantal personen waar u mee komt. Voor 55 minuten bowlen betaald u €25. Denkt u nog niet uitgegooid te zijn na 55 minuten, reserveer dan een baan voor 110 minuten en betaal €50.

Boek hier

U kunt ook bellen naar 0546-241151 of een mail sturen naar restaurant@bungalowparkhogehexel.nl

Bowlen bij Almelo op nieuwe bowlingbanen

Bowlen en eten combineren

Maak uw gezellige avond bowlen compleet door het te combineren met een heerlijk(e) diner of lunch in ons smaakvolle restaurant. Schuif aan en geniet bijvoorbeeld van een heerlijke schnitzel, kipsaté of vegaburger. Op onze uitgebreide menukaarten voor lunch en diner staat er ongetwijfeld iets lekkers voor u tussen. Daarnaast hebben we voor de jonge bowlers een speciale kinderkaart samengesteld. Een bakje koffie of een koud biertje drinken kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom binnen in het restaurant of buiten op ons terras.

Reserveer uw tafel

Dagje uit in Overijssel

Is bowlen bij Almelo onderdeel van een compleet dagje uit? Bij recreatiepark Hoge Hexel hebben wij een aantal leuke activiteiten. Wij verhuren namelijk hele leuke tweewielers om de omgeving van Almelo te ontdekken. Spring bijvoorbeeld op de fiets of mountainbike. Aan de hand van prachtige fietsroutes ontdekt u de omgeving van Almelo. Liever elektrisch rijdend de omgeving verkennen? Kies dan voor een van onze E-choppers of fatbikes. Kies voor een van onze arrangementen als u dit wilt combineren met een lekker hapje eten in ons restaurant.

Reserveer hier