Bowlen Enschede

Houdt u ontzettend van bowlen, of zoekt u een prachtige locatie voor een kinderfeestje, personeelsavondje of een dagje uit in Overijssel? Kom dan gezellig bowlen bij Enschede bij Dagrecreatie Hoge Hexel. Er liggen 4 gloednieuwe bowlingbanen op u te wachten!

Bowlen bij Enschede, het ideale uitje!

Bowlen is altijd een leuk en competitief uitje, of nu met uw gezin komt, met de familie of met uw bedrijf. Bij Dagrecreatie Hoge Hexel liggen 4 nieuwe bowlingbanen die helemaal klaar zijn voor gebruik. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u onderling uitmaken wie de beste bowler van de dag is. Wanneer u komt bowlen bij Enschede kunt u kiezen om de baan voor 55 minuten (€ 25,00) of voor 110 minuten (€ 50,00) te huren.

Huur hier een bowlingbaan

Bowlen Enschede op een nieuwe bowlingbaan

Combineer het bowlen met een lunch of diner

Een uitje naar de bowlingbaan is, naast de bittergarnituur, natuurlijk niet compleet zonder een complete lunch vooraf of diner achteraf het bowlen bij Enschede. Het restaurant bij Dagrecreatie Hoge Hexel is hier de ideale locatie voor.

Op de lunchkaart vindt u zowel warme als koude lunchgerechten. Geniet onder meer van een heerlijk soepje, een tosti of gewoon van een uitsmijter! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een salade of een lekkere wrap. De keuze is reuze zodat u met een goed gevulde maag begint aan het bowlen bij Enschede.

Op de dinerkaart vindt u niet alleen vleesgerechten, maar ook overheerlijke vegetarische- en glutenvrije gerechten. U kunt kiezen uit onder meer een schnitzel, ribeye of een vega burger. Vergeet vooral niet een lekker voor- en nagerecht te nemen.

Reserveer alvast uw tafel

Dagrecreatie Hoge Hexel, de plek voor een dagje uit in Overijssel

Bij Dagrecreatie Hoge Hexel kunt u veel meer doen dan alleen bowlen bij Enschede. Zo kunt u er ook voor kiezen om een prachtige E-chopper tour te maken door Twente. Een E-chopper tour is ook perfect te combineren met bowlen! Ontdek de prachtige omgeving en combineer uw E-chopper tour met één van de drie arrangementen:

  • 2 uur E-chopper tour & koffie voor € 35,00 per persoon
  • 2 uur E-chopper tour & 2- gangen lunch voor € 45,00 per persoon
  • 2 uur E-chopper tour & 3- gangen diner voor € 60,00 per persoon

Wilt u een E-chopper tocht combineren met bowlen? Neem dan contact met ons op. Wij hopen u snel te begroeten bij Dagrecreatie Hoge Hexel.

Bekijk de arrangementen en boek een tour