Bungalow te koop

Als u liever meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, dan kan het heel interessant zijn om een eigen vakantie bungalow te kopen. Een eigen plekje waar u naartoe kunt als u daar zin in heeft. Op Bungalowpark Hoge Hexel staan meerdere bungalows te koop. De bungalow De Grutto is een ruime bungalow en staat als vrijstaande bungalow te koop.

Diverse bungalows te koop

Op ons bungalowpark staan verschillende vakantiehuizen en bungalows te koop. Allen met hun eigen karakteristieken en voorzieningen. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bungalowpark Hoge Hexel. Van een nieuwbouw vakantiehuis tot een landhuis of een gezellige bungalow. 

Bij Hoge Hexel heeft u de keuze uit verschillende bungalows. Van 2-4 slaapkamers, met verschillende inrichtingen en groottes. Sommige kavels hebben wel meer dan 1000 m² eigen grond! Ook de ligging kan verschillend zijn. Heeft u uw bungalow graag in een bosrijke omgeving of liever centraal gelegen? We denken graag met u mee!

Waarom een bungalow kopen?

Een eigen bungalow biedt u de mogelijkheid om op vakantie te gaan wanneer u wilt. Een weekendje weg of een midweekje eropuit? Het kan ieder moment van het jaar. We zien dan ook dat mensen met een eigen vakantiehuis veel vaker op vakantie gaan of even weg gaan. Ideaal om even te ontspannen van het dagelijks leven en leuke activiteiten beleven. In de omgeving van Hoge Hexel bent u dan ook niet snel uitgekeken en is er ieder seizoen iets te doen! Vanwege onze christelijke grondslag respecteren wij de zondagrust.

Bekijk welke bungalows te koop staan

Tijdelijke woonruimte

Bent u aan het verbouwen en op zoek naar een tijdelijke woonruimte nabij Almelo? Of zit u tussen 2 huizen in? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdelijke huisvesting op ons bungalowpark geeft u de mogelijkheid om verder te zoeken naar een geschikte woning. Op Bungalowpark Hoge Hexel heeft u meerdere keuzes uit diverse woningen. Wij hanteren speciaal voor verblijven langer dan 4 weken andere tarieven. Voor particulieren bieden wij de volgende woningen aan:

Heeft u interesse in één van onze bungalows? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van een tijdelijke woonruimte nabij Almelo. U kunt ons telefonisch bereiken via 0546-579865, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@bungalowparkhogehexel.nl. Wij verwelkomen u graag op ons bungalowpark in Hoge Hexel!