Bungalow Voorjaarsvakantie Boeken

De feestdagen liggen achter de rug, maar stiekem kijken we alweer uit naar de volgende vakantie! Met de voorjaarsvakantie kunt u er lekker even tussenuit. Op bungalowpark Hoge Hexel verblijf u in een van onze luxe bungalows. Hier is het goed vertoeven, knus bij de sfeerhaard en de voetjes verwarmd door de vloerverwarming. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Faciliteiten Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel is een gemoedelijk en kleinschalig vakantiepark in het oosten van Nederland. Het landelijke, Twentse landschap leent zich uitstekend om tot rust te komen. Vanuit uw bungalow wandelt u zo verder de natuur in via een van de wandelroutes. Of kom bij ons langs in het centrumgebouw ! Voor u hebben wij een zwembad met o.a. glijbaan en stoomcabine tot de beschikking. Maar ook de binnenspeeltuin zorgt voor veel vertier bij de kids.

Faciliteiten ontdekken

Horeca

Wie zich lekker op wil warmen met het winterse weer, is van harte welkom in onze horeca. Onder een genot van warme chocolademelk bij de haard de vakantieplannen doornemen. Of kom proeven van onze kaart in ons vernieuwede restaurant. Dus of u nu langs komt voor een kopje koffie of uitgebreid diner, u bent van harte welkom ! 

Meer lezen over de horeca.

Bungalow voorjaarsvakantie boeken 

Of u nu met zijn tweeën, de hele familie of vrienden op vakantie gaat, bij bungalowpark Hoge Hexel bent u aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een van onze 13 types bungalows. Bijvoorbeeld 6 persoons bungalow het “Landhuis” . Deze in boerderij stijl, riet bedekte bungalow is voorzien van sfeerhaard, wasmachine en vaatwasser. Aan luxe ontbreekt het u niet.

Meer bungalows ontdekken of uw bungalow in de voorjaarsvakantie boeken? Kijk snel verder.

Twijfelt u welke bungalow het beste bij u past? Onze receptionistes geven u graag advies. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via 0546-579865 of info@bungalowparkhogehexel.nl

Uw keus gemaakt ? Direct uw bungalows in de voorjaarsvakantie boeken.