+31(0)546-579865

Bungalow te koop

Bungalow te koop

Als u liever meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, dan kan het heel interessant zijn om een eigen vakantie bungalow te kopen. Een eigen plekje waar u naartoe kunt als u daar zin in heeft. Op Bungalowpark Hoge Hexel staan meerdere bungalows te koop. De bungalow De Grutto is een ruime bungalow en staat als vrijstaande bungalow te koop.

Diverse bungalows te koop

Op ons bungalowpark staan verschillende vakantiehuizen en bungalows te koop. Allen met hun eigen karakteristieken en voorzieningen. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bungalowpark Hoge Hexel. Van een nieuwbouw vakantiehuis tot een landhuis of een gezellige bungalow. 

Bij Hoge Hexel heeft u de keuze uit verschillende bungalows. Van 2-4 slaapkamers, met verschillende inrichtingen en groottes. Sommige kavels hebben wel meer dan 1000 m² eigen grond! Ook de ligging kan verschillend zijn. Heeft u uw bungalow graag in een bosrijke omgeving of liever centraal gelegen? We denken graag met u mee!

Waarom een bungalow kopen?

Een eigen bungalow biedt u de mogelijkheid om op vakantie te gaan wanneer u wilt. Een weekendje weg of een midweekje eropuit? Het kan ieder moment van het jaar. We zien dan ook dat mensen met een eigen vakantiehuis veel vaker op vakantie gaan of even weg gaan. Ideaal om even te ontspannen van het dagelijks leven en leuke activiteiten beleven. In de omgeving van Hoge Hexel bent u dan ook niet snel uitgekeken en is er ieder seizoen iets te doen! Wij zijn een Christelijk vakantiepark wat inhoudt dat wij de zondagrust respecteren.

Bekijk welke bungalows te koop staan