Bungalowpark met zwembad

Bent u op zoek naar een bungalowpark met zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Boek nu uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel en beleef een spetterende vakantie!

Mooiste bungalowpark met zwembad in Overijssel

Met een overdekt zwembad van 200m2 vermaken jong en oud zich prima op ons veelzijdige bungalowpark. Hier kunt u samen heerlijk een duikje nemen om lekker wakker te worden, de dag af te sluiten of af te koelen van het warme zomerse weer. 

Terwijl de kinderen glijden van de waterglijbaan en spetteren in het peuterspeelbad geniet u vanaf de kant, of in het heerlijk warme water, van uw welverdiende rust. 

Vanuit uw luxe bungalow staat u binnen enkele minuten aan de waterkant en kunt u heerlijk zwemmen. U hoeft hierdoor niet ver te lopen. Zo proberen wij u het zo makkelijk mogelijk te maken. Een vakantie is er natuurlijk voor om tot rust te komen en ook uit te rusten. 

Bungalowpark met binnenzwembad

Op bungalowpark Hoge Hexel hebben we een gerenoveerd binnenzwembad. Hier kunt u glijden van de glijbaan, met de kinderen spelen in het peuterbad en baantjes zwemmen in het 20 meter bad. Het binnenzwembad bestaat uit:

  • 20 meterbad;
  • peuterbad; 
  • glijbaan;
  • waterval;
  • zwemartikelen in de winkel.

Meer over het overdekte zwembad!

Luxe vakantie vlak bij Twente

Ons bungalowpark biedt allereerst ruime en luxe accommodaties voor u en uw vrienden of familie. Dit geeft u een warm en ontspannen gevoel… welkom thuis! Indien u met een grote groep op vakantie gaat kunt u op ons vakantiepark ook kiezen voor een luxe groepsaccommodaties in Overijssel.

We bieden een speciaal verwenarrangement aan waar u iedere dag geniet van een ontbijt en diner en u wordt ontvangen met een feestelijk ontvangst. Daarnaast kunt u ook op seniorenvakantie in Nederland, speciaal voor de 55+er. Liever een basic vakantie? Boek dan de basic bungalow.

Faciliteiten:

De Hoge Hexel is meer dan een bungalowpark met een mooi overdekt zwembad want daarnaast hebben wij ook diverse speeltuintjes, verschillende sportvelden, een speelvijver met strandbad en andere leuke faciliteiten. Ook voor de allerjongsten hebben wij een enthousiast recreatieteam met ieder jaar een wisselend en geweldig recreatieprogramma! Elke dag is weer wat anders te doen en te beleven. 

En wat dacht u van een visvijver om de hengel even uit te gooien? Er zit genoeg vis bij ons in het water. Zo ziet u dat dit bungalowpark u naast een prachtig zwembad nog veel meer te bieden heeft!

Bungalowpark met zwembad

Omgeving:

Ook de schitterende omgeving van Overijssel nabij ons bungalowpark is een bezoek meer dan waard. In Overijssel kunt u namelijk op vele manieren genieten van een heerlijk dagje uit.

Zo hebben wij in de regio diverse mooie kerken, zoals de Grote Kerk en is er een groot aquapark en avonturenpark in de buurt. Hier kunt u samen met het gezin een dagje de spanning opzoeken en veel lol beleven. Er zijn diverse grote achtbanen. Wie durft?

Daarnaast zijn er verschillende soorten heides en wandel- en fietsroutes waarvan u gebruik kunt maken. U kunt bijvoorbeeld prachtig wandelen op de Sallandse Heuvelrug! Shoppen? En een lekker drankje daarna en heerlijk uit eten? U kunt in Almelo bijvoorbeeld terecht bij één van de vele horecagelegenheden en winkels.

Ook zijn en diverse mooie en kleine dorpjes om de Hoge Hexel heen gelegen die het bezoeken waard zijn. Kortom genoeg te doen en te beleven nabij de Hoge Hexel! Kijk rustig voor meer informatie verder op onze website over de omgeving en het zwembad van dit mooie bungalowpark.

Op zondag zijn onze voorzieningen gesloten. Ons bungalowpark hecht veel waarde aan de zondagrust. Wij vragen hiervoor u begrip en om hiermee rekening te houden. De overige dagen zijn natuurlijk onze voorzieningen gewoon te gebruiken!

Wacht niet langer: vakantie 2024 boeken!

Wij zitten vrijwel altijd snel vol dus wacht niet langer en boek snel bij bungalowpark de Hoge Hexel en geniet van ons faciliteiten zoals het zwembad, de speelplaats en onze horeca en geniet daarnaast van de omgeving!

Bungalow zoeken