Bungalowpark Twente

Boek ook uw vakantie op ons bungalowpark in Twente! De prachtige omgeving en vele voorzieningen op het park zorgen voor een heerlijke ontspannen vakantie.

Bungalowpark in Twente, een ware ontdekkingstocht

De omgeving van ons bungalowpark in Twente is een ontdekkingstocht waard. Laat u al fietsend of wandelend verrassen door de uitgestrekte heidevelden, de glooiende Sallandse Heuvelrug, kleurrijke bossen en kabbelende riviertjes. U komt tijd en ogen tekort. Vanaf Bungalowpark Hoge Hexel kunt u eenvoudig een fietsroute uitstippelen via het zogenaamde ‘Fietsknooppuntennetwerk’. Ook zijn er prachtige wandelroutes te lopen.

Ons vakantiepark in Twente omringd door groen...

Er zijn meerdere vakantieparken in Twente, maar wij zijn bijzonder trots op ons mooie vakantiepark dat zeker tot de beste vakantieparken in Twente hoort. U vindt bij ons zoveel mooie faciliteiten dat het u aan niets ontbreekt. Om te beginnen is er een recreatieplas op het vakantiepark die u niet veel vindt in Twente. U zou bijna kunnen spreken van een strandvakantie in Twente en dan overdrijven wij zeker niet. In ons overdekte zwembad kunt u ook bij minder warm weer heerlijk genieten van het water. Natuurlijk mag een lekkere maaltijd in ons vernieuwde restaurant ook niet ontbreken tijdens uw vakantie. Ook de kids zullen een vakantie op Hoge Hexel, ons vakantiepark in Twente niet snel vergeten. De gezellige kidsclub zorgt dat vriendjes maken geen probleem is. Het zou zomaar kunnen dat ze volgend jaar weer lekker terug willen naar Hoge Hexel!

Alle accommodaties zijn ruim gelegen en omringd door groen. U kunt kiezen uit gezellige bungalows (4, 6 of 8 personen), luxe landhuizen met een rieten dak (6 of 8 personen) of een bijzondere notariswoning bungalow met een karakteristieke indeling. Kortom: op christelijk vakantiepark Hoge Hexel in Twente heeft u voldoende keus, ook als u op zoek bent naar een gezellig vakantiehuis in Twente.

Reserveer uw vakantie op ons bungalowpark in Twente!

 


Een hele fijne vakantie, voor het hele gezin
"Mooie en schone huisjes, ruimte om je vakantiehuis, gastvrij, speeltuintjes, binnenzwembad, recreatie team, fijn verblijf." Fam. Anker met jonge kinderen.


 

bungalowpark Twente

bungalowpark Twente

bungalowpark Twente