+31(0)546-579865

Bungalowpark met zwembad

Bent u op zoek naar een bungalowpark met zwembad? Boek dan uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel en beleef een spetterende vakantie!

Waterpret vanuit uw bungalow

Met een overdekt zwembad van 200m2 vermaken jong en oud zich prima op ons veelzijdige bungalowpark. Vanuit uw luxe bungalow staat u binnen enkele minuten aan de waterkant en kunt u heerlijk zwemmen. Terwijl de kinderen glijden van de waterglijbaan en spetteren in het peuterspeelbad geniet u vanaf de kant, of in het heerlijk warme water, van uw welverdiende rust.

Bungalowpark met zwembad

Op bungalowpark Hoge Hexel hebben we een gerenoveerd binnenzwembad. Hier kunt u glijden van de glijbaan, met de kinderen spelen in het peuterbad en baantjes zwemmen in het 20 meter bad. Het binnenzwembad bestaat uit:

  • 20 meterbad
  • Peuterbad van 31 graden
  • Glijbaan
  • Grote stoomcabine
  • Waterval
  • Zwemartikelen in de winkel

Meer over het overdekte zwembad!

Luxe vakantie vlakbij Twente

Allereerst bieden de ruime en luxe accommodaties u en uw vrienden of familie een warm en ontspannen gevoel… welkom thuis! Indien u met een grote groep op vakantie gaat kunt u op ons vakantiepark ook kiezen voor een luxe groepsaccommodaties in Overijssel. We bieden een speciaal verwenarrangement aan waar u iedere dag geniet van een ontbijt en diner en u wordt ontvangen met een feestelijk ontvangst. Daarnaast kunt u ook op seniorenvakantie in Nederland, speciaal voor de 55+-er. Liever een basic vakantie? Boek dan de basic bungalow.

Faciliteiten:
Daarnaast bezit Bungalowpark Hoge Hexel ook diverse speeltuintjes, diverse sportvelden, een speelvijver met strandbad en andere leuke faciliteiten. En wat dacht u van een visvijver om de hengel even uit te gooien? Zo ziet u dat dit bungalowpark u naast een prachtig zwembad nog veel meer te bieden heeft!

Omgeving:
Ook de schitterende omgeving van Overijssel is een bezoek waard. In Overijssel kunt u namelijk op vele manieren genieten van een heerlijk dagje uit. Kijk rustig verder op onze website voor meer informatie over de omgeving en het zwembad van dit mooie bungalowpark.

Op zondag zijn onze voorzieningen gesloten. Wij zijn een Christelijk vakantiepark dat de zondagsrust respecteert. De overige dagen zijn onze voorzieningen gewoon te gebruiken!

Bungalow zoeken

Bungalowpark met zwembad

Bungalowpark zwembad

Bungalowpark zwembad