+31(0)546-579865

Ontspannen vakantie op ons bungalowpark in Overijssel

Op vakantie naar een bungalowpark Overijssel? Dé fietsprovincie van Nederland is de mooiste vakantiebestemming voor een weekend weg in eigen land. De uitgestrekte bossen, natuurgebieden als de Sallandse Heuverlug en Hanzesteden als Deventer en Zwolle typeren het Overijssels schoon! Heeft u al zin in een lekkere, ontspannen vakantie in eigen land? U bent van harte welkom op ons bungalowpark in Overijssel.

Genieten in Overijssel

Wist u dat Overijssel ook wel de tuin van Nederland wordt genoemd? Wij vinden dit niet zo gek, want in Overijssel vindt u prachtige natuurgebieden zoals de Sallandse Heuvelrug, het Galgenven en de Kop van Overijssel. Ons bungalowpark is een prima uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen, fietstochten of andere manieren om de natuur in te gaan.

En natuurlijk is het heerlijk 'thuiskomen' op Bungalowpark Overijssel Hoge Hexel waar u nog een duik kunt nemen in ons overdekte zwembad (200m2) of even lekker kunt ontspannen bij de gezellige zwemvijver met strandje. We beschikken tevens over diverse buitenspeeltuinen en sportvelden en voor de visliefhebbers is er zelfs een echte visvijver aanwezig op dit recreatiepark in Overijssel! Echt voor elk wat wils en jong en oud vermaken zich altijd op Bungalowpark Hoge Hexel.

Boek direct uw vakantie

Rust of actief op bungalowpark Overijssel

Onze bungalows zijn voorzien van de nodige luxe, waardoor u zich tijdens de vakantie volledig kunt ontspannen en onbezorgd kunt genieten. Midden in het mooie Twentse landschap en omgeven door bossen zijn onze bungalows het middelpunt van rust. Ons bungalowpark in Overijssel beschikt bovendien over voldoende privacy. Ook de zondagsrust wordt zeer gewaardeerd op ons christelijke vakantiepark. 

Bent u graag actief bezig? Ook dan zijn er volop mogelijkheden met een ruim aanbod aan faciliteiten. Bijvoorbeeld een zwemvijver en een overdekt zwembad. Zo kunt u ook met slecht weer heerlijk zwemmen.

Heeft u vragen? Loop dan gewoon even bij de receptie binnen waar onze medewerkers u graag helpen.

Volop waterpret beleven

Het ultieme vakantiegevoel beleeft u op ons bungalowpark bij Overijssel. Hier kunt u volop zwemmen en waterpret beleven. Lekker spetteren in het zwembad. Zelfs wanneer het regent of minder warm is, kunt u zwemmen in ons overdekte binnenzwembad. Het binnenzwembad is pas gerenoveerd. Zwem baantjes in het 20 meter bad, speel met de kinderen in het aparte peuterbad, maak gebruik van de grote stoomcabine en glij van de glijbaan. Ook is er een waterval op ons vakantiepark met overdekt zwembad! Zwemt u liever buiten? Dat kan ook in onze zwemvijver!

Ontdek alle faciliteiten op ons luxe bungalowpark

Bungalowpark Overijssel

Ons bungalowpark in Overijssel is voor iedereen

Wilt u met een groep vrienden, familie of collega´s op vakantie? Ook dan bent u van harte welkom op ons luxe bungalowpark in Overijssel. En voor iedereen die ook verliefd wordt op Overijssel hebben we goed nieuws: u kunt namelijk het hele jaar door vakantie bij ons komen vieren. In een accommodatie of in uw eigen tweede huis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Groepsaccommodatie Overijssel - de Korhoen

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een familie- of vriendenweekend? Bekijk dan onze Goepsaccommodatie in Overijssel; de Korhoen. Deze 14-persoonsgroepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. De voormalige beheerderswoning is volledig omgebouwd naar groepsaccommodatie. De 7-slaapkamers en 2 badkamers bieden voldoende ruime voor het hele gezelschap. Naast de Korhoen is er een 20-persoonsgroepsaccommodatie "het Twentse Hoes". Ook deze is te boeken voor een familieweekend, vriendenuitje of vakantie voor een woongroep.

Het hele jaar naar Overijssel

Op ons bungalowpark in Overijssel bent u van harte welkom voor een vakantie. Is dit nou zo goed bevallen dat u nog eens wilt terugkomen, dan zijn onze verkoopwoningen misschien wat voor u. U bent verzekerd van een vast vakantie-adres in een prachtige omgeving. Daarnaast is de aankoop van een recreatiewoning een goede investering. Momenteel investeert u de Kwikstaart en de Grutto bungalow met rendementsgarantie!

Vraag vrijblijvend informatie aan over de verkoopwoningen

Boek uw welverdiende vakantie

Jong en oud, gezinnen en grote families beleven kortom een leuke vakantie op ons veelzijdige bungalowpark in Overijssel. Kijkt u ook al uit naar uw welverdiende vakantie? Boek hem dan direct. Dat kan heel eenvoudig online.

Welverdiende vakantie op ons bungalowpark Overijssel