+31(0)546-579865

Ontspannen vakantie op ons bungalowpark in Overijssel

Op vakantie naar een bungalowpark Overijssel? Dé fietsprovincie van Nederland is de mooiste vakantiebestemming voor een weekend weg in eigen land. De uitgestrekte bossen, natuurgebieden als de Sallandse Heuverlug en Hanzesteden als Deventer en Zwolle typeren het Overijssels schoon! Heeft u al zin in een lekkere, ontspannen vakantie in eigen land? U bent van harte welkom op ons bungalowpark in Overijssel.

Genieten in Overijssel

Wist u dat Overijssel ook wel de tuin van Nederland wordt genoemd? Wij vinden dit niet zo gek, want in Overijssel vindt u prachtige natuurgebieden zoals de Sallandse Heuvelrug, het Galgenven en de Kop van Overijssel. Ons bungalowpark is een prima uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen, fietstochten of andere manieren om de natuur in te gaan. En natuurlijk is het heerlijk 'thuiskomen' op Bungalowpark Overijssel Hoge Hexel waar u nog een duik kunt nemen in ons overdekte zwembad (200m2) of even lekker kunt ontspannen bij de gezellige zwemvijver met strandje. We beschikken tevens over diverse buitenspeeltuinen en sportvelden en voor de visliefhebbers is er zelfs een echte visvijver aanwezig op dit recreatiepark in Overijssel! Echt voor elk wat wils en jong en oud vermaken zich altijd op Bungalowpark Hoge Hexel.

Klik hier om direct uw vakantie te boeken

Rust of actief op bungalowpark Overijssel

Onze bungalows zijn voorzien van de nodige luxe, waardoor u zich tijdens de vakantie volledig kunt ontspannen en onbezorgd kunt genieten. Midden in het mooie Twentse landschap en omgeven door bossen zijn onze bungalows het middelpunt van rust. Ons bungalowpark in Overijssel beschikt over voldoende privacy. Een vakantie in onze bungalows staat in het teken van u en uw familie of vrienden. Ook de zondagsrust wordt zeer gewaardeerd op ons christelijk vakantiepark. Bent u graag actief bezig? Ook dan zijn er volop mogelijkheden met een ruim aanbod aan faciliteiten. Heeft u vragen? Loop dan gewoon even bij de receptie binnen waar onze medewerkers u graag helpen.

Groepsaccommodatie Overijssel - de Korhoen

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een familie- of vriendenweekend? Bekijk dan onze Goepsaccommodatie in Overijssel; de Korhoen. Deze 14-persoonsgroepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. De voormalige beheerderswoning is volledig omgebouwd naar groepsaccommodatie. De 7-slaapkamers en 2 badkamers bieden voldoende ruime voor het hele gezelschap. Naast de Korhoen is er een 20-persoonsgroepsaccommodatie "het Twentse Hoes". Ook deze is te boeken voor een familieweekend, vriendenuitje of vakantie voor een woongroep.

Bungalowpark Overijssel

Het hele jaar naar Overijssel

Op ons bungalowpark in Overijssel bent u van harte welkom voor een vakantie. Is dit nou zo goed bevallen dat u nog eens wilt terugkomen, dan zijn onze verkoopwoningen misschien wat voor u. U bent verzekerd van een vast vakantie-adres in een prachtige omgeving. Daarnaast is de aankoop van een recreatiewoning een goede investering. Momenteel investeert u de Kwikstaart en de Grutto bungalow met rendementsgarantie!

Vraag vrijblijvend informatie aan over de verkoopwoningen

Volop waterpret beleven

Het ultieme vakantiegevoel beleeft u op ons bungalowpark bij Overijssel. Hier kunt u volop zwemmen en waterpret beleven. Lekker spetteren in het zwembad. Zelfs wanneer het regent of minder warm is, kunt u zwemmen in ons overdekte binnenzwembad. Het binnenzwembad is pas gerenoveerd. Zwem baantjes in het 20 meter bad, speel met de kinderen in het aparte peuterbad, maak gebruik van de grote stoomcabine en glij van de glijbaan. Ook is er een waterval op ons vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad! Zwemt u liever buiten? Dat kan ook in onze zwemvijver!