+31(0)546-579865

Carnavalsweekend Boeken

Toeters, bellen en Rosenmontag. Gun uzelf een escape van Carnaval! Op Bungalowpark Hoge Hexel kunt u het carnavalsweekend in rust doorbrengen. U verblijft in een van onze vrijstaande rustig gelegen bungalows. Deze liggen te midden van het rustgevende en natuurrijke Twentse Landschap.

Bungalow Carnavalsweekend        

Wij nodigen u van harte uit op ons Bungalowpark in Oost Nederland, om het drukke carnavalsweekend te ontvluchten. Bij ons geniet u van uw welverdiende rust. U heeft de keuze uit onze luxe vakantiebungalows. Bijvoorbeeld luxe bungalow “de Kwikstaart”. In deze bungalow is het knus zitten bij de openhaard. Luxe gemakken als een vaatwasser en wasmachine zijn aanwezig. Een compleet overzicht van onze bungalows vindt u hier.

Faciliteiten Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel beschikt over vele faciliteiten. Wij zijn een bungalowpark met overdekt zwembad. De echte waterratten kunnen zich uitleven in het 20-meterbad met glijbaan, stoomcabine en apart peuterbadje. Wie daarna nog energie overheeft leeft zich uit in de binnenspeeltuin. Ideaal omdat het weer tijdens het carnavalsweekend vaak koud is. Lekker opwarmen kan men bij onze openhaard. De dames van de horeca maken graag voor u een warme chocolademelk klaar. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een snack of uitgebreid diner? Onze kaart is alvast online te bekijken.

Natuurrijk Twente

Ondanks de winterse temperaturen blijft het Twentse Landschap een plaatje. Het landschap wisselt zich af van bossen, tot weides en heidevelden. Trek de warme jas en stevige wandelschoenen aan. Want het winterlandschap leent zich uitstekend voor een goede wandeling. Onze receptionistes informeren u graag over de verschillende routes die vanaf het park vertrekken. Een frisse neus is nooit verkeerd! Daarna kunt u weer lekker opwarmen in uw bungalow met sfeerhaard.

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een bungalow in het carnavalsweekend boeken. Bekijk onze reserveringspagina of neem contact op via info@bungalowparkhogehexel.nl of telefoonnummer 0546-579865.

Bungalow Carnavalsweekend Boeken