Christelijk vakantiepark in Nederland

Het mooie Twente is een verrassend stukje Nederland waar u van harte welkom bent. De natuur is een lust voor het oog, de Tukkers zijn vriendelijk en behulpzaam en er zijn vele leuke uitstapjes. Ons christelijk vakantiepark in Nederland ligt in het gelijknamige Hoge Hexel, ten westen van Hengelo. Op korte afstand van natuurgebied de Sallandse Heuvelrug en de Duitse grens. Viert u uw vakantie in Nederland bij ons?

Boek nu uw vakantie op ons christelijk vakantiepark!

Vier ook uw vakantie op ons christelijke vakantiepark in Nederland

Geeft u er de voorkeur aan vakantie te vieren op een christelijk vakantiepark waar rekening wordt gehouden met zondagsrust en christelijke principes? Dan is Bungalowpark Hoge Hexel voor u een perfecte bestemming. Zowel ons park als de omgeving nodigen uit voor een stukje bezinning en rust en zijn daarmee het perfecte decor voor een ontspannen vakantie. 

Wij weten zeker dat u volop zult genieten van uw vakantie in Twente, maar ook dat een vakantie hier zorgt dat u weer helemaal tot rust komt. Of u nu graag wandelt of fietst of juist liever een dorpje of stad bezoekt... het is allemaal mogelijk op ons christelijke vakantiepark.

Boek nu

Veel faciliteiten op ons bungalowpark in Overijssel

Maar ook op het park zelf is genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er meerdere buitenspeeltuinen en zelfs een binnenspeeltuin met ballenbak. Uw kinderen zullen snel nieuwe vakantievriendjes maken.

Daarnaast hebben we een zwemvijver waar u met het hele gezin kunt spetteren, spelen en zwemmen. Bij regenachtig weer bent u van harte welkom in ons overdekte zwembad met coole glijbaan. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad waar ze veilig kunnen spetteren. Langs de waterkant heeft u goed uitzicht op het peuterbad en het gewone zwembad.

Natuurlijk is er de horeca waar u terecht kunt voor een lekker kopje koffie, een patatje of zelfs geniet van een smakelijk 3-gangenmenu. Eigenlijk hoeft u ons vakantiepark niet te verlaten en ervaart u het vakantiegevoel volop op christelijk vakantiepark Hoge Hexel.

Zondagrust op ons vakantiepark in Overijssel

Iedereen is welkom op ons Bungalowpark Hoge Hexel, maar als christelijk vakantiepark respecten wij de zondagsrust. De voorzieningen zijn dan ook gesloten op zondag. Uiteraard kunt u op de overige dagen gebruik maken van alle voorzieningen.

Waarom kiezen voor christelijk vakantiepark Hoge Hexel?

  • Gelegen op een mooi stukje Nederland: Twente
  • Dichtbij Duitsland
  • Gezellig vakantiepark met luxe accommodaties voor kleine tot grote gezinnen of complete groepen
  • Topfaciliteiten voor jong en oud, zoals een zwembad en binnenspeeltuin
  • Animatie tijdens schoolvakanties
  • Respect voor de zondagsrust
  • En nog veel meer redenen die u eigenlijk zelf het beste kunt ontdekken!

Waar ligt ons christelijk vakantiepark in Overijssel?


Elk jaar weer thuiskomen voor een paar weken
"Lekker rustig park, zondagsrust." Pieter en Annet met oudere kinderen

Vrijstaande bungalows in de natuur

Op ons christelijke bungalowpark in Overijssel zijn alle bungalows vrijstaand en heeft u veel privacy. Kiest u voor beschut tussen de bomen of juist open in het Twentse landschap? Onze bungalows zijn geschikt voor 4 personen, 6 personen of 8 personen, maar er zijn ook bungalows voor grotere groepen.

Wilt u ook genieten van een christelijk vakantiepark in Nederland waar u en uw gezin centraal staan? Ontdek dan onze vrijstaande woningen. Door de ruime indeling van ons terrein heeft u hier bovendien veel privacy, waardoor u met uw hele gezin van de rust en natuur kunt genieten. Natuurlijk zijn al onze vakantiehuisjes aan te raden, maar wij stellen vooral deze twee graag aan u voor.

Bungalow de Kwikstaart: voor maximaal 6 personen

Deze moderne vakantiewoning voor maximaal 6 personen is een fijne uitvalbasis voor uw vakantie op een bungalowpark in Overijssel. De praktisch ingerichte keuken, met onder andere vaatwasser, combi-oven en keramische kookplaat is ideaal voor het bereiden van een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. De keuken loopt direct door naar de woonkamer en eethoek, waardoor ook tijdens het koken genoeg ruimte is voor contact met de rest van de gezinsleden.

En ideaal voor de zomerse dagen van het jaar zijn de openslaande tuindeuren naar het terras op het zuiden. Ziet u uzelf al met een boek genieten van uw familievakantie in eigenland op het vakantiepark in Twente?

Bungalow de Landgans: voor maximaal 8 personen

Bungalow de Landgans is ideaal voor grote gezinnen. De vier slaapkamers met ieders 2-eenpersoonsbedden kunnen goed gedeeld worden met broertjes en zusjes. Praktisch is ook het extra toilet op de eerste verdieping en het aparte toilet en de badkamer met wasmachine op de begane grond.

De bungalow staat op een ruime kavel, wat ideaal is voor gezellig samen buitenzijn. Lekker badminton spelen of genieten van een goedboek. Voor een heerlijke vakantie op een christelijk vakantiepark in Nederland is niet veel nodig.

Boek deze of een andere bungalow op ons bungalowpark in Overijssel

Veelgestelde vragen over ons christelijk vakantiepark

Heb je vooraf of voor vertrek enkele vragen over ons christelijk vakantiepark? Bekijk hieronder alvast enkele veelgestelde vragen over Bungalowpark Hoge Hexel. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Is christelijk vakantiepark Hoge Hexel alleen voor christenen?

Nee, het park staat open voor iedereen, maar het heeft wel een christelijke sfeer.

Zijn huisdieren toegestaan op het park?

Huisdieren zijn in sommige accommodaties toegestaan op ons christelijk vakantiepark. Controleer dit bij de boeking.

Is het bungalowpark in Overijssel het hele jaar geopend?

Ja, christelijk vakantiepark Hoge Hexel is het hele jaar door geopend voor gasten.