+31(0)546-579865

Christelijk vakantiepark in Nederland

Het mooie Twente is een verrassend stukje Nederland waar u van harte welkom bent. De natuur is een lust voor het oog, de Tukkers zijn vriendelijk en behulpzaam en er zijn vele leuke uitstapjes. Ons christelijk vakantiepark in Nederland ligt in het gelijknamige Hoge Hexel, ten westen van Hengelo. Op korte afstand van natuurgebied de Sallandse Heuvelrug en de Duitse grens. Viert u uw vakantie in Nederland bij ons?

Vier ook uw vakantie op ons christelijk vakantiepark in Nederland

Wij weten zeker dat u volop zult genieten van uw vakantie in Twente, maar ook dat een vakantie hier zorgt dat u weer helemaal tot rust komt. Of u nu graag wandelt of fietst of juist liever een dorpje bezoekt... het is allemaal mogelijk. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen voor jong en oud. Zo hebben wij een heerlijk overdekt zwembad, een indoor speeltuin en natuurlijk is er de horeca waar u terecht kunt voor een lekker kopje koffie, een patatje of zelfs geniet van een smakelijke 3-gangenmenu. Eigenlijk hoeft u ons vakantiepark niet te verlaten en ervaart u het vakantiegevoel volop op Bungalowpark Hoge Hexel.

Op ons christelijke vakantiepark in Nederland zijn alle bungalows vrijstaand en heeft u veel privacy. Kiest u voor beschut tussen de bomen of juist open in het Twentse landschap? Onze bungalows zijn geschikt voor 4 personen, 6 personen of 8 personen, maar er zijn ook bungalows voor grote groepen.

Boek nu uw vakantie op ons christelijk vakantiepark!

Iedereen is welkoom op ons Bungalowpark Hoge Hexel, maar als christelijk vakantiepark respecten wij de zondagsrust. De voorzieningen zijn dan ook gesloten op zondag. Uiteraard kunt u op de overige dagen gebruik maken van alle voorzieningen.

Christelijk vakantiepark Nederland


Elk jaar weer thuiskomen voor een paar weken
"Lekker rustig park, zondagsrust." Pieter met oudere kinderen


 

Waarom kiezen voor christelijk vakantiepark Hoge Hexel?

  • Gelegen op een mooi stukje Nederland: Twente
  • Dichtbij Duitsland
  • Gezellig vakantiepark met luxe accommodaties voor kleine tot grote gezinnen of complete groepen
  • Topfaciliteiten voor jong en oud, zoals een zwembad en binnenspeeltuin
  • Animatie tijdens schoolvakanties
  • En nog veel meer redenen die u eigenlijk zelf het beste kunt ontdekken!

Wanneer komt u langs op Hoge Hexel?

Ja, ik wil graag een verblijf boeken