Christelijke vakanties viert u in Overijssel!

Midden in het mooie Twentse landschap vindt u ons kleinschalige, gemoedelijke en luxe bungalowpark in Overijssel, Bungalowpark Hoge Hexel. De vele faciliteiten en de sfeer op het park zorgen ervoor dat u en de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Neem bijvoorbeeld een duik in het overdekte zwembad of kom bij mooi weer naar de speelvijver met een strandje en diverse buitenspeeltuinen en sportvelden. Voor de visliefhebbers is er zelfs een echte visvijver aanwezig op ons christelijke bungalowpark in Overijssel! De zondag is een rustdag, ook op ons bungalowpark in Overijssel. Fijne en christelijke vakanties viert u bij ons.

Christelijk vakanties met zondagsrust

Bungalowpark Hoge Hexel is één van de christelijke vakantieparken in Nederland. Op ons bungalowpark in Overijssel respecteren wij de zondagsrust. De voorzieningen zijn dan ook gesloten op zondag. Voor christelijke vakanties bent u bij Bungalowpark Hoge Hexel zeker op de juiste plek. 

Bungalows in Twente voor uw gezin tot 14 personen

Alle bungalows zijn vrijstaand en bieden u veel privacy. Kiest u voor een bungalow omringd door bomen of liever weids in het open Twentse landschap? Voor grote gezelschappen (12-20 personen) is er een prachtige luxe groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. Ook voor een lastminute christelijke vakanties kunt u bij ons terecht!

Kies uw favoriete bungalow in Overijssel

Christelijk vakantiepark in Overijssel met veel waterpret

Christelijke vakanties op Hoge Hexel staat garant voor veel waterpret. Bij mooi weer is de zwemvijver op ons christelijke vakantiepark natuurlijk een ideale plek om heerlijk te ravotten. Maar ook een overdekt zwembad ontbreekt niet, dus ongeacht de weersomstandigheden is er altijd volop gelegenheid om lekker te zwemmen. Na het zwemmen geen zin om te koken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig kunt u dan gezellig in ons restaurant eten. Met een diverse menukaart voor zowel lunch als diner zit er voor iedereen wat lekkers bij!

Christelijke vakanties tot 20 personen

Waar vindt u ons christelijke vakantiepark in Overijssel?

De beste christelijke vakanties viert u op Bungalowpark Hoge Hexel. Gelegen in Overijssel, nabij Almelo, kunt u vanaf uw accommodatie direct de prachtige omgeving ontdekken. Bekijk hieronder alvast de route naar ons vakantiepark in Overijssel. U kunt op deze map direct leuke uitjes en mooie natuurgebieden in de omgeving ontdekken.

christelijke vakanties in een mooie omgeving

Christelijke vakanties in Nederland

Bungalowpark Hoge Hexel is een christelijk vakantiepark met comfortabele vakantiehuisjes. Hier zult u zeker genieten van een heerlijke en ontspannen christelijke vakanties met het hele gezin. Ook als u graag een goedkoop vakantiehuisje wilt boeken hebben wij voldoende aanbod in budget bungalows. Wij zijn trots te behoren tot de beste christelijke vakantieparken in Nederland, mede dankzij de continu ontwikkeling van ons vakantiepark. Van nieuwe vakantiehuisjes tot vernieuwingen aan de faciliteiten zijn wij continu in beweging om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Faciliteiten voor jong en oud op ons bungalowpark in Overijssel

Bent u op zoek naar christelijke vakanties met faciliteiten voor uw kinderen? Dan zullen uw kids erg blij worden van onze speeltuin. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar hebben we bovendien een binnenspeeltuin met ballenbak, glijbaan en nog veel meer op ons bungalowpark in Overijssel.

Daarnaast hebben we een zwemvijver waar u met het hele gezin kunt spetteren, spelen en zwemmen. Bij regenachtig weer bent u van harte welkom in ons overdekte zwembad met coole glijbaan voor één van de leukste christelijke vakanties ooit! Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad waar ze veilig kunnen spetteren. Langs de waterkant heeft u goed uitzicht op het peuterbad en het gewone zwembad.

Geniet in alle rust van uw zondag

Maar ook voor u is er van alles te beleven. Ontdek bijvoorbeeld de mountainbikeroute vlakbij ons christelijke vakantiepark of speel gezellig mee met beachvolleybal bij de zwemvijver. 

Goed om te weten: omdat wij een christelijk vakantiepark zijn, zijn veel faciliteiten op zondag gesloten. Dat geldt onder andere voor de receptie, horeca en het binnenzwembad tijdens uw christelijke vakanties op ons vakantiepark in Overijssel.

Bekijk alle vakantiehuisjes voor christelijke vakanties