+31(0)546-579865

Christelijke vakantieparken

Midden in het mooie Twentse landschap vindt u ons kleinschalige, gemoedelijke en luxe bungalowpark. De vele faciliteiten op het park zorgen ervoor dat u, en de kinderen, zich uitstekend zullen vermaken. Neem bijvoorbeeld een duik in het overdekte zwembad of kom bij mooi weer naar de speelvijver met een strandje en diverse buitenspeeltuinen en sportvelden. Voor de visliefhebbers is er zelfs een echte visvijver aanwezig op ons christelijk vakantiepark in Overijssel!

Bungalow boeken

Alle bungalows zijn vrijstaand en bieden u veel privacy. Kiest u voor een bungalow omringd door bomen of liever weids in het open Twentse landschap? Voor grote gezelschappen (12-20 personen) is er een prachtige luxe groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. Ook voor een lastminute luxe bungalow kunt u bij ons terecht!

Christelijke vakantie vieren | Zondagsrust

Bungalowpark Hoge Hexel is één van de christelijk vakantieparken in Nederland. Op ons park respecteren wij de zondagsrust. De voorzieningen zijn dan ook gesloten op zondag. Voor christelijke vakanties bent u bij Bungalowpark Hoge Hexel zeker op de juiste plek. 

Vakantie met veel waterpret

Een vakantie op Hoge Hexel staat garant voor veel waterpret. Bij mooi weer is de zwemvijver op ons vakantiepark natuurlijk een ideale plek om heerlijk te ravotten. Maar ook een overdekt zwembad ontbreekt niet, dus ongeacht de weersomstandigheden is er altijd volop gelegenheid om lekker te zwemmen. Na het zwemmen geen zin om te koken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig kunt u dan gezellig in ons restaurant eten of snel een frietje scoren in de snackbar.

Bekijk alle vakantiehuisjes voor uw christelijke vakanties

Christelijke vakanties

Christelijke vakanties in Nederland

Bungalowpark Hoge Hexel is een christelijk vakantiepark met comfortabele vakantiehuisjes. Hier zult u zeker genieten van een heerlijke en ontspannen vakantie met het hele gezin. Ook als u graag een goedkoop vakantiehuisje wilt boeken hebben wij voldoende aanbod in budget bungalows. Wij zijn trots te behoren tot de beste christelijke vakantieparken in Nederland, mede dankzij de continu ontwikkeling van ons vakantiepark. Van nieuwe vakantiehuisjes tot vernieuwingen aan de faciliteiten zijn wij continu in beweging om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Meer lezen?