+31(0)546-579865

Route

Let op: Stuurt uw navigatiesysteem u over de Vossenbosweg, houd dan een andere richting aan. Deze weg is afgesloten met een landbouwsluis. Als u hier met een personenauto overheen gaat krijgt u ernstige beschadigingen aan uw auto!

Vanaf Zwolle: U volgt vanaf Zwolle de N35 richting Almelo. Net voor de snelweg slaat u (bij de stoplichten) linksaf richting Wierden-West. Vanaf daar staat Hoge Hexel op de ANWB-borden aangegeven.

Vanaf Amersfoort (A1): U rijdt op de A1 door tot Almelo, waarna u uw weg vervolgt op de A35 richting Zwolle. U houdt Zwolle aan totdat Wierden-West op de borden verschijnt. Aan het einde van de snelweg gaat u (bij de de stoplichten) rechtsaf richting Wierden-West. Vanaf daar staat Hoge Hexel op de ANWB-borden aangegeven.

Vanaf Enschede: U volgt de A35 tot Almelo en daarna richting Zwolle. U houdt Zwolle aan totdat Wierden-West op de borden verschijnt. Aan het einde van de snelweg gaat u (bij de de stoplichten) rechtsaf richting Wierden-West. Vanaf daar staat Hoge Hexel op de ANWB-borden aangegeven.

 

Bungalowpark Hoge Hexel
Bruine Hoopsweg 6
7645 BJ Hoge Hexel
0546-579865