Dagje uit Overijssel

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor met uw vrienden, familie of gezin? Het leukste dagje uit in Overijssel beleeft u bij Hoge Hexel. Van bowlen tot het huren van E-chopper, het kan allemaal in het schitterende Twente.

Schitterende nieuwe bowlingbaan

Eén van de leukste en bekendste activiteiten is natuurlijk bowlen. Bij Recreatiepark Hoge Hexel zijn 4 gloednieuwe bowlingbanen aangelegd voor een heerlijk dagje uit in Overijssel met uw vrienden of familie. Combineer 1 of 2 uur bowlen bij Almelo met een heerlijke lunch of diner het restaurant. Beleef een geweldig indooruitje nu het buiten kouder begint te worden.

Handig om te weten is dat u voor 55 minuten bowlen €25,00 betaald en voor 110 minuten € 50,00. Op zondag is onze bowlingbaan gesloten.

Reserveer uw bowlingbaan

Ontdek de mooiste plekjes van Twente op de E-chopper

Twente is één van de mooiste gebieden van Nederland. Hoe kunt u dat beter ontdekken via een E-chopper tocht. Bij Hoge Hexel kunt u schitterende E-choppers huren in Overijssel. Een ideaal uitje voor op een familiedag of een personeelsuitje. Dat is nog is een leuk dagje uit in Overijssel! En het extra leuke aan een E-chopper tocht bij Hoge Hexel zijn de arrangementen. Combineer een toertocht van 2 uur door Twente met een heerlijke lunch of diner. Legt u de tocht liever af per fiets in plaats van op een E-chopper? Dan kunt u dankzij de fietsverhuur bij Hoge Hexel een normale fiets of e-bike huren.

Boek een e-chopper tour door Twente

dagje uit overijssel bowlen

dagje uit overijssel

Restaurant voor al uw wensen tijdens uw dagje uit in Overijssel

Voor, tussen of na uw activiteiten kunt u altijd terecht in het schitterende restaurant. Geniet vooraf van een heerlijke bak koffie met gebak. Uiteraard kunt u ook lekker lunchen of dineren in het restaurant. Dineren is een leuke afsluiter van uw dagje uit in Overijssel. Bekijk snel de lunch- en dinerkaart.

Komt u met 6 of meer personen naar Hoge Hexel? Dan is het ook mogelijk om gezellig te high teaen. Wat kunt u verwachten van een high tea tijdens een dagje uit in Overijssel? De lekkerste hapjes natuurlijk! Denk hierbij aan verschillende soorten sandwiches, scones en diverse hartige hapjes. Uiteraard kunt u onbeperkt verschillende smaken thee drinken.

Reserveer een tafel

Georganiseerde feestavond

De restaurantzaal is ook geschikt als feestlocatie. Dus bent u op zoek naar een locatie voor uw feest? Zoek niet verder! Speciaal voor uw feest hebben wij 3 arrangementen samengesteld. Maak uw keuze of neem contact op om uw eigen arrangement samen te stellen. Uw wens staat centraal tijdens uw feestavond. Extra leuke toevoeging aan een feestavond bij Hoge Hexel: u kunt gebruikmaken van het zwembad en de indoorspeeltuin van het bungalowpark. Dat is nog eens vermaak voor de kinderen!

Neem contact op voor alle mogelijkheden