Dagje uit in Twente

Op zoek naar de leukste activiteiten voor een leuk dagje uit in Twente? Kom naar Hoge Hexel! Bij ons beleeft u een onvergetelijk dagje uit met familie, vrienden of collega’s.

Het leukste dagje uit in Twente

Een rondje met de e-chopper door de natuur, bowlen met lekkere bittergarnituur of een fiets huren om de omgeving te ontdekken… het kan allemaal bij Hoge Hexel! Bent u op zoek naar de leukste activiteiten in Twente voor een dagje uit? Wij heten u van harte welkom! 

Wat is er te doen in Twente?

Twente is prachtig! En dat is extra goed te ontdekken met de fiets of de e-chopper. U kunt bij Jan Stam fietsen, e-bikes en mountainbikes huren om een dagje te fietsen in de omgeving. Vanaf de fietsverhuur zijn er verschillende fietsroutes te vinden die u langs de mooiste plekjes in Twente leiden.

E-choppers huren 

Een originele, leuke en groene manier om de omgeving te ontdekken is de e-chopper. Op onze e-choppers of fatbike kunt u met een groepje rondrijden in het prachtige Twente, echt een aanrader voor een vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

E-chopper reserveren

Bowlen maar! 

Wilt u graag bowlen bij Enschede op een gezellige bowlingbaan? Boek een van onze vier gloednieuwe bowlingbanen! Combineer het bowlen met een lekker drankje en bittergarnituur, leuk voor het hele gezin! 

Bowlingbaan boeken

Dagje uit in Twente op de E-chopper

Restaurant in Twente

Komt u lekker lunchen of dineren in ons restaurant? Wraps, broodjes, burgers... Het is voor jong en oud genieten! In de zomer is het heerlijk om op ons terras te zitten en tijdens de koudere maanden kunt u natuurlijk gezellig binnen zitten in ons restaurant.

Lunchkaart bekijken

Dinerkaart bekijken

Extra leuk: wist u dat wij een speciaal kindermenu hebben? 

Ook voor een borrel of een kopje koffie met taart kunt u terecht in ons restaurant in Hoge Hexel! Zien we u snel? U kunt alvast online een tafeltje reserveren.

Tafel reserveren