Lekker bezig zijn

Activiteiten

Voor de actievelingen onder ons, hebben wij diverse mogelijkheden! 

Over ons park loopt een fantastische mountainbike route. MTB challenge, heeft op zijn YouTube kanaal de route al eens vastgelegd!

Iedereen die er van houdt om ook actief te zijn tijdens de vakantie, kan zich uitleven op ons beachvolleybalveld, het sportveld, maar ook in het overdekte zwembad en niet te vergeten, ons nieuw aangelegde zwemvijver; "de Hexelse Plas". Vanaf het zandstrandje stap je zo het frisse natuurwater in. 

Voor de kinderen zijn er diverse buitenspeeltuinen en zelfs een binnenspeeltuin. De buitenspeeltuinen zijn verspreid over het park van klein speeltoestel tot grote swingschommel en kabelbaan zijn hier te vinden. Of roetsj van de glijbaan om vervolgens via de duikelstangen in de zandbak neer te ploffen. 

Bent u een liefhebber van vissen? Vergeet dan niet om uw hengel mee te nemen, want er is ook een visvijver op ons vakantiepark. Rondom de met struikgewas en bomen ingesloten vijvers is het uren lang goed vertoeven. 

Bij onze fiets- en skelterverhuur kunt u terecht om een fiets te huren, we hebben diverse modellen, of een skelter voor de kinderen. Op onze fietsverhuurpagina zijn de mogelijkheden te bekijken.