+31(0)546-579865

Feesten en Arrangementen

U bent op zoek naar een leuke locatie om uw feest te vieren? Of u verblijft met uw familie op het park en u wilt een geheel georganiseerde avond in onze zaal-restaurant reserveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken niet alleen over een nieuwe zaal maar hebben ook een ander uniek aspect: tijdens uw feest bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad, en tevens onze indoor-speelhal. Uit ervaring weten wij dat dit door iedereen als een leuke aanvulling op uw feest wordt ervaren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verjaardag, familiedag, trouwdag, personeelsfeest of wat u ook maar wilt vieren, in unieke vakantiesfeer te beleven. 

Hieronder vindt u alvast een aantal mogelijkheden. Net niet wat u zoekt? Uiteraard kunt u samen met onze gastvrouw uw eigen ideale arrangement samenstellen.

Feestavond 1 (all-in arrangement, 4 uur) 

Ontvangst met twee maal koffie & roomsoes
Hapjesbuffet
Dranken inbegrepen (m.u.v. speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd) 
Afsluiten met koffie met bonbon Feestavond 2 (all-in arrangement, 4 uur) 
Ontvangst met twee maal koffie & gebak
Warm & koud buffet 
Dranken inbegrepen (m.u.v. speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd) 
Afsluiten met koffie met bonbon Uiteraard hebben wij ook arrangementen met alleen dranken en hapjes, arrangementen met lunch of brunch, stampotbuffetten enzovoort.
Voor extra informatie of reserveren kunt u contact opnemen met onze gastvrouw Arenda Torny via email: torny@bungalowparkhogehexel.nl of per telefoon: 0546575200

Faciliteiten overzicht