+31(0)546-579865

Feesten en Arrangementen

U bent op zoek naar een leuke locatie om uw feest te vieren? Of u verblijft met uw familie op het park en u wilt een geheel georganiseerde avond in onze zaal-restaurant reserveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken niet alleen over een nieuwe zaal maar hebben ook een ander uniek aspect: tijdens uw feest bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad, en tevens onze indoor-speelhal. Uit ervaring weten wij dat dit door iedereen als een leuke aanvulling op uw feest wordt ervaren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verjaardag, familiedag, trouwdag, personeelsfeest of wat u ook maar wilt vieren, in unieke vakantiesfeer te beleven. 

Hieronder vindt u alvast een aantal mogelijkheden. Net niet wat u zoekt? Uiteraard kunt u samen met onze gastvrouw uw eigen ideale arrangement samenstellen.

Feestavond 1 (all-in arrangement, 4 uur) 

Ontvangst met twee maal koffie & roomsoes
Hapjesbuffet
Dranken inbegrepen (m.u.v. buitenlands gedistilleerd) 
Afsluiten met koffie met bonbon 

Prijs per persoon € 42,00

Feestavond 2 (all-in arrangement, 4 uur) 
Ontvangst met twee maal koffie & gebak
Warm & koud buffet 
Dranken inbegrepen (m.u.v. buitenlands gedistilleerd) 
Afsluiten met koffie met bonbon 

Prijs per persoon € 47,00

Uiteraard hebben wij ook arrangementen met alleen dranken en hapjes, arrangementen met lunch of brunch, stampotbuffetten enzovoort.
Voor extra informatie of reserveren kunt u contact opnemen met onze gastvrouw Arenda Torny via email: torny@bungalowparkhogehexel.nl of per telefoon: 0546575200

Faciliteiten overzicht