Met de beste arrangementen

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een leuke locatie om uw feest te vieren? Of u verblijft al met uw familie op het park? Bij beide gevallen kunt u een geheel georganiseerde avond* in onze restaurantzaal reserveren. Wij beschikken niet alleen over een nieuwe zaal maar hebben ook een ander uniek aspect: tijdens uw feest bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze indoor-speelhal. Uit ervaring weten wij dat dit door iedereen als een leuke aanvulling op uw feest wordt ervaren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verjaardag, familiedag, trouwdag, personeelsfeest of wat u ook maar wilt vieren, in unieke vakantiesfeer te beleven. 

Hieronder vindt u alvast een aantal mogelijkheden. Is dit echter net niet wat u zoekt? Uiteraard kunt u samen met onze gastvrouw uw eigen ideale arrangement samenstellen. Wij bieden hierbij ook activiteiten aan zoals bowlen en een tourrit op een E-chopper of Fatbike. 

Feestavond 1 (all-in arrangement, 4 uur) 
- Ontvangst met twee maal koffie & roomsoes
- Hapjesbuffet
- Dranken inbegrepen (m.u.v. speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd) 
- Afsluiten met koffie en bonbons
 
Feestavond 2 (all-in arrangement, 4 uur) 
- Ontvangst met twee maal koffie & gebak
- Warm & koud buffet 
- Dranken inbegrepen (m.u.v. speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd) 
- Afsluiten met koffie met bonbon 

High tea (vanaf 6 personen)
- Diverse hartige hapjes, 3 soorten sandwiches, scones, friandises en zoete hapjes.
- Onbeperkt thee, diverse smaken 

Uiteraard hebben wij ook arrangementen met alleen dranken en hapjes, arrangementen met lunch, brunch of high tea, stampotbuffetten enzovoort.
Voor extra informatie of reserveren kunt u contact opnemen met onze gastvrouw Arenda Torny via email: torny@bungalowparkhogehexel.nl of per telefoon: 0546-241151.

* Met uitzondering van zon- en feestdagen