+31(0)546-579865

Horeca

Naar gelang de voorgeschreven regels vanuit het RIVM is ook onze horeca t/m 6 april gesloten.

Op ons park vindt u onze gezellige horecagelegenheid. U kun hier terecht voor een heerlijke kop koffie, of in ons restaurant voor een heerlijk diner. Ook hebben wij een snackbar, waar u kunt kiezen tussen afhalen, of gezellig een frietje nuttigen op ons terras. In de Serre kunt u terecht voor een lekker drankje met bijvoorbeeld borrelgarnituur.  

Openingstijden

Restaurant: donderdag t/m zaterdag vanaf 16.30

Snackbar: donderdag t/m zaterdag van 17.00 - 21.00

* Tijdens vakanties en feestdagen gelden ruimere openingstijden. 
** Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

*** Eerste kerstdag zijn wij gesloten

Reserveren

Wilt u alvast een tafel reserveren? Dit kan door contact op te nemen met ons via 0546-579865

Voor groepen van 15 tot 55 personen zijn er speciale mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een besloten diner, een compleet feest of een receptie. Neem voor meer informatie over ons restaurant en zaal contact op met onze gastvrouw: reuvers@bungalowparkhogehexel.nl 

Menukaart

Bij ons kunt u terecht voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. De diverse menukaart is online alvast te bekijken.

Menukaart bekijken

Kindermenu: "around the world"

Around the world! Ga je met ons mee de wereld rond? Spaar bij jouw kindermenu voor gafe 3d puzzels van bekende bezienswaardigheden van de grote wereldsteden.

 


Amanda van Gaal, Augustus 2019: Wij waren voor het eerst bij dit bedrijf en waren zeer verrast door de locatie . Van ons krijgen ze een 10. Het eten, bediening , alles klopt.


 

 

Faciliteiten overzicht