+31(0)546-579865

Horeca

Op ons park vindt u onze gezellige horeca gelegenheid. U kun hier terecht voor een heerlijke kop koffie, of in ons restaurant voor een heerlijk diner. Ook hebben wij een snackbar, waar u kunt kiezen tussen afhalen, of gezellig een frietje nuttigen op ons terras. In de Serre kunt u terecht voor een lekker drankje met bijvoorbeeld borrelgarnituur. 

Kerstmenu Hoge Hexel

Speciaal voor tijdens de feestdagen hebben wij met zorg een kerstmenu voor u samengesteld. Deze bestaat uit heerlijke producten uit de streek en lekkere zoete lekkernijen. Dit kerstmenu is te reserveren voor 24 en 26, 27 december of voor 28, 29, 31 dec en 1 januari als Eindejaarsmenu.

Lees meer over het kerstmenu

Bekijk het kerstmenu online

Nieuwe menukaart

Sinds juni 2018 is er een nieuwe menukaart ! Deze mag natuurlijk niet ontbreken na de complete verbouwing van onze horeca.

De nieuwe menukaart bekijken

Reserveren

Voor groepen van 15 tot 55 personen zijn er speciale mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een besloten diner, een compleet feest of een receptie. Neem voor meer informatie over ons restaurant en zaal contact op met onze gastvrouw: reuvers@bungalowparkhogehexel.nl 

Openingstijden

De openingstijden van onze horeca zijn:

Maandag t/m woensdag             09.00 - 17.00

Donderdag t/m zaterdag            09.00 - 22.00

De openingstijden van de snackbar zijn:

Maandag t/m woensdag            gesloten

Donderdag t/m zaterdag           17.00 - 20.00

De openingstijden van het restaurant zijn:

Maandag t/m woensdag           gesloten

Donderdag t/m zaterdag          vanaf 16.30

* Onder voorbehoud van wijzigingen.

Faciliteiten overzicht