Puur genieten

Horeca

Voor drankjes, koffie, thee, gebak, lunch en diner kunt u terecht bij ons restaurant. Voor de lekkere trek hebben we ook nog een snackbar!

Restaurant

Komt u een hapje eten in ons restaurant of een drankje doen op het terras? Voor een heerlijke lunch, diner, borrel of kop koffie en thee bent u van harte welkom! Ook kinderen zijn van harte welkom! Voor hen hebben wij een speciale kinderkaart. En wanneer ze uitgegeten zijn en u nog lekker wilt natafelen kunnen ze zich uitleven op de speelzolder, of bij mooi weer lekker buiten in één van de speeltuinen op het park! 

Bekijk hier de menukaart voor de lunch. 

Bekijk hier de menukaart voor het diner.

Wilt u alvast een tafeltje reserveren?

Wij zijn standaard op de maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. In onze app vind u eventuele extra openingstijden.

Reserveer direct hieronder een tafeltje. Ook kunt u bellen naar 0546-241151 of een email sturen naar restaurant@bungalowparkhogehexel.nl om te reserveren.

Online bestellen

Kom een heerlijke maaltijd afhalen! U kunt ook bij ons terecht voor onder andere koffie to go, broodjesservice, de snackbar en diverse ijsjes.  

Bekijk de openingstijden via de Hoge Hexel App

Een feest organiseren?

Op zoek naar een leuke feestlocatie in Overijssel voor een trouwdag, verjaardag of familiefeest? Er zijn bij ons verschillende feestarrangementen te boeken!

Feesten en arrangementen

Wilt u meer informatie ontvangen of een reservering plaatsen voor een arrangement? Stuur een email naar restaurant@bungalowparkhogehexel.nl of bel 0546-241151