+31(0)546-579865

Parkrenovatie

Recreëren , zwemmen en spelen in het water. Het wordt straks allemaal mogelijk rondom de Hexelse Plas. Recentelijk zijn wij begonnen met de aanleg van de nieuwe recreatieplas op ons bungalowpark. Via deze pagina houden wij u graag op de hoogte van de werkzaamheden.

Alvast benieuwd naar de realisatie? Bekijk dan de onderstaande filmpjes. 

Update week 26 -2019

Momenteel zijn we bezig met de aanleg van de infrastructuur voor een nieuw te realiseren deel van ons vakantiepark. Ondanks dat wij ons best doen de overlast zo ver mogelijk te beperken, kan het zijn dat u hier enig hinder van ondervind. Bij deze willen wij dan ook graag bij voorbaat ons excuus aanbieden voor de mogelijk overlast.

Het terrein van de werkzaamheden grenst aan onze zwemvijver. U kunt hier wel gebruiken van maken, maar wij verzoeken u vriendelijk deze enkel via de aangegeven route te betreden en hiermee het bouwterrein te vermijden.

Update week 24- 2019

Het is alweer een hele tijd geleden dat wij u hebben geïnformeerd betreffende de vernieuwingen op ons park. Na de grote verbouwing van vorig jaar, doen we het dit jaar dan ook even rustig aan. Maar op de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten zijn we de komende weken toch nog weer even bezig.

Het centrumgebouw heeft een totaal nieuwe look gekregen, momenteel zijn we bezig met de laatste afwerking hiervan. Ook zijn we bezig met iets nieuws! Op de kavel waar voorheen bungalow 6 stond, gaan we een fietsenstalling plaatsen. Hier komen onze verhuurfietsen te staan en is er voldoende ruimte om uw fiets te plaatsen bij een bezoek aan ons centrumgebouw.

We proberen de overlast van de werkzaamheden zo ver mogelijk te beperking en bieden ons excuus aan voor de mogelijke overlast die dit veroorzaakt.

Update week 49 - 2018

Het is alweer een tijdje terug dat we via deze weg meer informatie hebben gedeeld omtrent de renovatie. Het is (gelukkig) een stuk rustiger als het de bouwwerkzaamheden betreft. Maar we hebben niet stil gezeten. Het centrumgebouw heeft aan de buitenzijde een opknapbeurtgehad. Alle kozijnen hebben een goede lik verf gekregen, hierdoor straalt de buitenkant nu net zo mooi als het gerenoveerde interieur. 

Op het park is bungalow nummer 6 gesloopt. Voorheen was dit de woning voor het recreatieteam. Die hebben sinds afgelopen zomer een mooie nieuwe plek gekregen in de vorm van een appartement in ons centrumgebouw. De plek van de bungalow wordt nog opnieuw ingericht, de ruimte en het zicht op de centrumvoorzieningen is hiermee in iedergeval een stuk verbeterd. 

In de vorige update spraken we over het plaatsen van de eerste woningen rondom de vijver. In de tussentijd zijn er opnieuw een aantal woningen bijgekomen en nu wordt er verder gewerkt aan de infrastructuur naar de woningen toe. Dit betekend graafwerk voor elektra, riolering en water. Uiteraard streven we er naar de eventuele overlast voor onze gasten zo ver mogelijk te beperken. 

Update week 34 - 2018:

Een nieuw hoofdstuk van de verbouwingen is deze week aangebroken ! De eerste woningen worden rondom de nieuwe zwemvijver geplaatst. De huisjes kwamen vanmiddag kant en klaar aan op de vrachtwagen bij ons park. De poeren voor de fundering worden klaar gezet en met een groot stuk precisiewerk worden de eerste drie woningen op hun plaats worden. Allemaal erg spannend en mooi ! De afwerking van de huisjes is prachtig en door de grote glazen wand is ook het uitzicht vanuit de woningen straks adembenemend. Gelukkig voor de huidige parkgasten brengt deze moderne bouwmethode nauwelijks lawaaioverlast met zich mee. Dat is natuurlijk wel zo prettig. 

Update week 29 2018 :

Wat een werk is er dit jaar verzet !

Momenteel zijn we bezig om het hek te plaatsen rondom het nieuwe verhoogde terras. Dit terras vorm nu de nieuwe entree van ons centrumgebouw. Via de serre heeft u toegang tot het restaurant, zwembad, binnenspeeltuin en de receptie. Vaste gasten zullen zeker verrast zijn. Ook zijn we deze week nog bezig om de nieuwe schuur voor de technische dienst af te maken. Zij kunnen straks hier hun spullen in kwijt. We verbouwen dus zowel voor de gasten als voor het personeel.

Wat hebben we dit jaar allemaal gedaan :

 • Rotonde, hier begon het afgelopen najaar mee
 • Nieuwe weg entree
 • Nieuwe slagboom
 • Verharden parkkeerplaats
 • Nieuwe parkkeerplaats voor lang parkeren
 • Nieuw asfalteren
 • Entree centrumgebouw
 • Nieuw terras centrumgebouw
 • Keuken
 • Bar
 • Goederenlift
 • Nieuwe aanleverroute leveranciers

Maar ook:

 • Zwemvijver "de Hexelse plas " , geopend op 14 juli !
 • Renovatie bungalows
 • Verbouwing 14-persoonsgroepsaccommodatie

We zijn al een heel eind gekomen ! En de laatse afrondingen vinden plaats. Zoals altijd met verbouwingen , duurt het langer dan gedacht. In september gaan we dan ook verder met een aantal laatste punten.

Update week 14 2018:

Deze week was het hard werken. Buiten hebben de mannen het asfalt op de rotonde gelegd. En ook de oude ingang van het centrumgebouw is verwijderd. Hier kijgen we een nieuwe entree en serre. Vrijdag is de horeca weer open gegaan. Met zijn allen was het de puntjes op de i zetten om het af te maken, maar het is gelukt ! We zijn trots op het team dat zo hard gewerkt heeft. De horeca is in gebruik genomen en ondertussen gaan we verder met de renovatie van de entree.

Update week 7 / 2018 :

Aan alle kanten zijn we druk aan het werk deze week. 

In de groepsaccommodatie zijn de inrichtigers bezig met de nieuwe meubels. Gelijktijdig is de schilder bezig met de laatste afwerkingen en is hij tevens begonnen aan de nieuwe Kwikstaart bungalows. 

Johan en Piet zijn ondertussen druk bezig aan de achterkant van het centrumgebouw. Hier worden nieuwe kantoors en een personeelsruimte gerealiseerd. 

Willem en het dakteam zijn daarintegen bezig met de kap op het centrumgebouw. 

Het is dus druk deze week op Hoge Hexel. Wij zijn op de receptie gelukkig bereikbaar, evenals onze faciliteiten. 

Update week 47:

De mannen zijn deze week druk aan de slag met de aanleg van de parkeerplaats. Deze wordt is opgehoogd en wordt bestraat. Alle bezoekers en arriverende gasten kunnen hier straks goed parkeren.

Update week 45 :

We zijn vorige week begonnen met de verbouwing van de entree. Deze wordt compleet vernieuwd. Zo komt er een rotonde om het verkeer makkelijker door te laten stroom. Deze week hebben wij watertanks geplaatst. Het regenwater kan hier in opgevangen worden.

Update week 29:

 De plas begint steeds meer vorm te krijgen, de contouren zijn al duidelijk te herkennen. Het onderstaande drone filmpje geeft een duidelijk beeld weer van de actuele vorderingen van de Hexelse Plas.

 

 

 

Faciliteiten overzicht