+31(0)546-579865

Recreatieprogramma

Dit jaar gaat alles anders dan normaal. Dit geldt ook voor het recreatieprogramma. Dit zal er anders uit zien dan we gewend zijn, maar de creativiteit van Recrateam heeft ervoor gezorgd dat wij een boordevol programma hebben! Voor deelname aan het recretieprogramma dient u uw polsbandje** te dragen om uw pols. Deze ontvangt u bij het inchecken. 

Een tipje van de sluier:

  • Bingo
  • Knutselen
  • 6-kamp
  • Bootcamp
  • Creatieve damesavond (we hebben leuke workshops gepland!)  

En nog veel meer…..

Planning 2020*:

Zomervakantie: 18 juli tot en met 21 augustus

Herfstvakantie: 10 oktober tot en met 22 oktober

Meer informatie over het recreatieteam en de programma's.

*onder voorbehoud van wijzigingen

** 

Uitleg polsbandjes:

Wij zijn verplicht een registratie van onze gasten bij te houden i.v.m COVID 19. Om ervoor te zorgen dat u niet voor alle activiteiten, het zwembad, restaurant  terras etc. hoeft in te schrijven, ontvangt u bij het inchecken en polsbandje. Zo kunnen wij controleren dat u verblijft op ons park en wij dus uw gegevens hebben geregistreerd. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om tijdens uw verblijf het polsbandje om te houden. Mogelijk wordt u anders de toegang van onze faciliteiten ontzegd door onze medewerkers. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Nieuw in 2020: jongeren programma!

Voor de jongeren op ons bungalowpark hadden wij altijd al activiteiten, maar dit jaar hebben wij voor het eerst speciaal voor jullie apart programma! De chilz medewerker is er speciaal voor jullie! Met hem of haar gaan jullie samen kijken wat jullie willen doen. En ook zijn er alvast een aantal activiteiten voor jullie ingepland.

De chilz medewerkers is aanwezig van: 25 juli t/m 14 augustus 

 Sfeerimpressie: 

 

 

Faciliteiten overzicht