Familie uitje Overijssel

Het leukste familie uitje in Overijssel beleef je op Bungalowpark Hoge Hexel. Van binnen tot buitenactiviteiten, bij elke temperatuur is er wel een geschikte activiteit beschikbaar. Sluit deze leuke dag met het gezin of familie af in ons fijne restaurant met een lekkere maaltijd.

Bowen: een ideaal familie uitje in Overijssel

Op Bungalowpark Hoge Hexel vindt u 4 prachtige bowlingbanen. Bowlen is een ideaal familie uitje in Overijssel met minder goed weer, maar zeker ook wanneer het weer goed is. Speel een uitdagend potje bowlen van 55 minuten of 110 minuten en kom erachter wie de beste bowler van het gezin is. Een bowlingbaan tijdens uw familie uitje in Overijssel is geschikt voor 6 personen. Op zondag is onze bowlinbaan gesloten.

Reserveren

Mooi weer? Huur een e-chopper!

Wilt u er een groot familie uitje in Overijssel van maken? Ga dan na het bowlen op pad met de e-choppers die te huur zijn op Bungalowpark Hoge Hexel. Kies voor 1 van de 3 e-chopper arrangementen waar altijd een e-chopper tour van 2 uur bij zit inbegrepen. Ga je voor het arrangement met koffie, lunch of diner tijdens uw familie uitje in Overijssel?

Ik wil een e-chopper tour doen!

Sluit de dag af met een hapje en drankje in ons restaurant

Na de leuke activiteiten vraagt u zich natuurlijk af waar u uw dag gaat afsluiten met een heerlijk diner. Of waar u uw dag juist begint met een lekkere lunch. Dat kan ook gewoon op ons Bungalowpark. In het restaurant kunt u terecht voor een lunch, diner en borrel. 

Reserveren voor een dagje uit bij Hoge Hexel

Wilt u het leukste familie uitje in Overijssel beleven? Vergeet dit dan niet om van te voren aan ons te laten weten. Reserveer gemakkelijk via onze website. Natuurlijk kan dit ook telefonisch of per mail. Wij verwelkomen u graag op ons park om er een onvergetelijk dag met uw van te maken.

Ga voor een dagje Hoge Hexel

het leukste familie uitje in Overijssel