+31(0)546-579865

Goedkope vakantie in Nederland

Bent u op zoek naar een goedkope vakantie in Nederland waarbij alles goed geregeld is? Bij Bungalowpark Hoge Hexel krijgt u waar voor uw geld. Op ons park kunt u voordelige bungalows boeken voor u en uw gezelschap.

Goedkoop vakantiehuisje boeken

Op Bungalowpark Hoge Hexel kunt u al goedkope vakantiehuisjes Nederland boeken vanaf €195,00 voor een weekend weg met 4 personen. Ook voor grotere groepen hebben we mooie vakantie aanbiedingen. Tot gezelschappen met 20 personen bieden we comfortabele en voordelige vakantiehuizen aan.

Goedkope vakantie in Nederland

Een vakantie in eigen land hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons kunt u optimaal genieten van het echt vakantiegevoel voor een kleine prijs door de vele faciliteiten. Een vakantie is niet compleet zonder waterpret. Dit beleeft u volop in ons overdekte zwembad met glijbaan en peuterbad. De verschillende speeltoestellen op het park, de sportfaciliteiten en de zwemvijver en visvijver zorgen ervoor dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Ook in de omgeving is veel te beleven tijdens uw goedkope vakantie in Nederland. Zo haalt u alles uit uw vakantie.

Natuurrijke omgeving

Houdt u ervan om op vakantie wakker te worden in een mooie omgeving? Tijdens uw goedkope vakantie in Nederland wordt u iedere ochtend wakker tussen de bomen. De bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u direct het vakantiegevoel krijgt. Vanuit hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Boek uw goedkope vakantie in Nederland bij Hoge Hexel!

 

Goedkope vakantie Nederland

Goedkope vakantie in Nederland