Groepsaccommodatie 12 personen

Onze groepsaccommdatie voor 20 personen kan door een schuifwand worden opgesplitst, waardoor er aparte gedeelten voor 12 personen en 8 personen ontstaan. Elke groepsaccommodatie heeft de beschikking over een woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamers en buitenterrassen. De bungalows zijn voorzien van een luxe inrichting met onder andere:

  • Home cinemaset
  • Wii spelcomputer
  • Grote LCD schermen
  • Vaatwasser
  • Oven

Volop vermaak vanuit de groepsaccommodatie voor 12 personen

Op ons bungalowpark is tijdens, maar ook buiten de schoolvakanties veel te doen. Hierbij een greep uit onze voorzieningen; overdekt zwembad, speeltuinen, dierenkampje, visvijver, speelvijver, sportvelden en animatieteam. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten, waardoor kinderen ook op een regenachtige dag heerlijk kunnen spelen.

Bekijk onze luxe groepsaccommodaties voor 12 personen

De keuze is reuze

Naast de groepsaccommodatie voor 12 personen, biedt Bungalowpark Hoge Hexel ook andere luxe accommodaties aan. U heeft namelijk de mogelijkheid om accommodaties te huren, geschikt voor 4 tot 20 personen en tevens zijn alle accommodaties mooi gelegen op het park. Verblijft u liever met uitzicht op het water, in een bosrijke omgeving of dicht bij het centrumgebouw? Bekijk de actuele beschikbaarheid en boek snel uw vakantie!