Groepsaccommodatie 20 personen

Midden in het mooie Twente ligt ons kleinschalige, gemoedelijke en luxe bungalowpark. Al onze luxe bungalows zijn vrijstaand en bieden u veel privacy. Beschut tussen de bomen of weids in het open Twentse landschap. Voor grote gezelschappen is er een prachtige luxe groepsaccommodatie voor 20 personen gerealiseerd. De ruime vakantiewoning is opdeelbaar door middel van een schuifwand, waardoor er een groepsaccommodatie voor 12 personen en 8 personen ontstaat. Een prachtige plek voor een gezellig familieweekend of andere gelegenheid!

Geen gebrek aan luxe bij onze groepsaccommodatie voor 20 personen

Een vakantie in het vakantiehuis voor 20 personen is ideaal voor een verblijf met vrienden of familie. De groepsaccommodatie beschikt over een grote tuin met grasveld en eigen parkeerplaats, waardoor u voldoende privacy heeft. Naast meerdere woonkamers, badkamers, keukens, slaapkamers en terrassen zijn de ruimtes ook voorzien van een sfeervolle en luxe inrichting.

  • Home cinemaset
  • Wii spelcomputer
  • Grote LCD schermen
  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Oven

Groepsaccommodatie voor 20 personen in prachtige omgeving

Het Twentse landschap is een lust voor het oog. Naast de prachtige natuurgebieden als 'het Wierdense veld' en Nationaal Park 'de Sallandse Heuvelrug' zijn er ook vele andere uitstapjes te ondernemen. Voor jong en oud, actief of ontspannend, de omgeving van ons christelijke park zit boordevol leuke activiteiten.

Bij een vakantie met een grote groep zit u goed in onze vakantiewoning voor 20 personen!

Boek onze groepsaccommodatie voor 20 personen