Groepsaccommodatie in Overijssel

Gaat u op vakantie met een grote groep en bent u op zoek naar een gezellige en ruim groepsaccommodatie in Overijssel voor 20 personen? Dan hebben wij de perfecte accommodatie voor u. Geniet op Bungalowpark Hoge Hexel van een fijne tijd met uw familie of vrienden.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Op Bungalowpark Hoge Hexel staan twee luxe groepsaccommodaties in Overijssel. Eén vakantiehuis voor maximaal 14 personen en één vakantiehuis voor  20 personen. Deze groepsaccommodaties zijn voorzien van meerdere badkamers, een ruime keuken met o.a. combi-magnetron en oven, afwasmachine, wasmachine en nog veel meer luxe.

Vakantiewoning 14 personen   Vakantiewoning 20 personen

Onze groepsaccommodaties worden regelmatig gereserveerd voor familieweekenden, vriendenweekenden, reünies of teambuilding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Groepsaccommodatie in Overijssel reserveren?

Met een grote groep mensen wilt u tijdens uw verblijf in een groepsaccommodatie in Overijssel misschien ook wel een leuk uitstapje maken. Bent u op zoek naar natuur, spanning of ontspanning? Door de centrale ligging van ons vakantiepark in Overijssel zijn er volop recreatiemogelijkheden binnen handbereik. De prachtige natuur van het Wierdense veld en de Sallandse heuvelrug zijn absoluut een bezoek waard voor een mooie fiets- of wandeltocht. Op de receptie zijn fietsroutes in Twente en wandelkaarten van ‘wandelnetwerk Twente’ te verkrijgen. 

Maar in onze omgeving is nog veel meer te doen. Met de bruisende steden in de omgeving als Enschede, Almelo en Deventer zit je bij ons op de juiste plek voor een dagje shoppen, cultuur of culinair genieten.

Bungalowpark Hoge Hexel: De perfecte locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend! Kijk direct naar de prijzen van ons vakantiehuis voor 20 personen.

groepsaccommodatie Overijssel

groepsaccommodatie Overijssel

Groepsactiviteiten op het park

Als grote groep hoeft u het park uiteraard niet altijd af om een leuke tijd te hebben! Veel van onze faciliteiten op het park zijn namelijk ook perfect voor een grote groep. 

Is het tijdens uw vakantie in een groepsaccommodatie in Overijssel wat minder goed weer? Dan komen jullie gezellig zwemen in ons pas gerenoveerde binnenzwembad. Ook voor de kleintjes zijn hier baden en speeltoestellen! Met kleine kinderen kunt u ook gezellig langs onze binnenspeeltuin komen. Volwassenen komen hier gezellig toekijken en kunnen bijkletsen aan tafel.

Met goede weersomstandigheden is een dagje zwemmen en zandkastelen bouwen bij onze zwemvijver ook een goede groepsactiviteit. Zwemvijver de Hexelse plas heeft de zwemvijver afgezet met een zwemzone tot 2 meter diep. Zo kunt u als groep echt veilig zwemmen! Doet u ook graag een dagje wat sportiefs? Dan kunnen jullie op het park mountainbiken via onze toffe mountainbikeroute. Op ons sportveld kunt u als groep zijnde ook een gezellig volleyballtoernooit houden!

Komen jullie langs in de mei-, zomer- of herfstvakantie? Dan is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Met zowel binnen- als buitenactiviteiten vermaken de kinderen zich prima, terwijl u met de familie geniet van uw groepsaccommodatie in Overijssel.

Dorst en honger gekregen van de activiteiten op het park? Als groep zijnde kan koken nog een uitdaging zijn, dus daarom is onze horecagelegenheid perfect. Gezellig met zijn allen een koffietje doen, luchen, brunchen, borrelen of dineren tijdens uw vakantie in een groepsaccommodatie in Overijssel!

Boek nu een groepsaccommodatie in Overijssel