+31(0)546-579865

Groepsaccommodatie in Overijssel

Vakantiehuis 20 personenGaat u op vakantie met een grote groep en bent u op zoek naar een gezellige en ruim vakantiehuis voor 20 personen? Dan hebben wij de perfecte accommodatie voor u.

Op bungalowpark Hoge Hexel in Overijssel staan twee luxe groepsaccommodaties. Eén vakantiehuis voor maximaal 14 personen en één vakantiehuis voor  20 personen. Deze groepsaccommodaties zijn voorzien van meerdere badkamers, een ruime keuken met o.a. combi-magnetron en oven, afwasmachine, wasmachine en nog veel meer luxe.

Vakantiewoning 14 personen   Vakantiewoning 20 personen

Onze groepsaccommodaties worden regelmatig gereserveerd voor familieweekenden, vriendenweekenden, reünies of teambuilding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

 

Groepsaccommodatie Overijssel reserveren?

Met een grote groep mensen wilt u misschien ook wel een leuk uitstapje maken. Bent u op zoek naar natuur, spanning of ontspanning? Door de centrale ligging van ons vakantiepark in Overijssel zijn er volop recreatiemogelijkheden binnen handbereik. De prachtige natuur van het Wierdense veld en de Sallandse heuvelrug zijn absoluut een bezoek waard voor een mooie fiets- of wandeltocht. Op de receptie zijn fietsroutes in Twente en wandelkaarten van ‘wandelnetwerk Twente’ te verkrijgen. 

Maar in onze omgeving is nog veel meer te doen. Met de bruisende steden in de omgeving als Enschede, Almelo en Deventer zit je bij ons op de juiste plek voor een dagje shoppen, cultuur of culinair genieten.

Bungalowpark Hoge Hexel: De perfecte locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend! Kijk direct naar de prijzen van ons vakantiehuis voor 20 personen.