+31(0)546-579865

Grote vakantiehuizen in Nederland

Het vinden van gezellige, comfortabele en betaalbare grote vakantiehuizen in Nederland voor bijvoorbeeld een familieweekend of een weekend weg met vrienden is een hele klus. Alle leden in het gezelschap hebben zo hun eigen wensen, dus het vakantiehuis dient dan ook aan deze eisen te voldoen. Op bungalowpark Hoge Hexel hebben staan een tweetal grotevakantiehuizen tot 20 personen. De voormalige beheerders woning is omgebouwd tot riante 14-persoonsgroepsaccommodatie en daarnaast is er het luxe "Twentse Hoes" voor maximaal 20 personen.

Vakantiehuis tot 20 personen

U kunt kiezen voor de groepsaccommodatie voor 20 personen voorzien van alle gemakken en luxe en sfeervol ingericht. De woonkamer is voorzien van een home cinemaset, Wii spelcomputer en grote LCD schermen. Dit grote vakantiehuis beschikt verder over 10 slaapkamers, 7 badkamers met onder andere ligbad en douche cabines met hydro jetstralen. Er is zelfs een badkamer voor mindervaliden. De keuken is de gezellige spil van het huis en beschikt onder andere over een SMEG fornuis, vaatwasser, magnetron, oven en grote ruime eettafels. Om het huis is heel veel ruimte en er zijn maar liefst 4 terrassen. Het vakantiehuis voor maximaal 20 personen is eventueel opdeelbaar door middel van een schuifwand, in twee bungalows voor 8 en 12 personen.

 Grote Vakantiehuizen Nederland

Accommodaties familieweekend

U kunt ook nog kiezen voor onze groepsaccommodatie voor 14 personen. De voormalige beheerderswoning, die voor op ons park is gelegen, is helemaal verbouwd tot een prachtig accommodatie met 7 slaapkamers en twee badkamers. In de ruime keuken is o.a. een combi-magnetron, oven en afwasmachine aanwezig. Er is ook een wasmachine beschikbaar. Ideale familieweekend accommodaties!

14-persoonsgroepsaccommodatie

Grote vakantiehuizen in Nederland op ons Bungalowpark in Overijssel

De 2 grote vakantiehuizen staan beiden op ons vakantiepark in Overijssel, Hoge Hexel. Op dit bungalowpark met zwembad zijn voldoende faciliteiten voor het hele reisgezelschap. Naast het overdekte zwembad is er teven een zwemvijver met zandstrand en zijn er diverse sport- en spelmogelijkheden. De beide groepsaccommodaties liggen dicht bij het centrumgebouw waar tevens een restaurant en snackbar zijn. Alles is dus binnen handbereik voor uw idealie familie- of vriendenweekend in onze grote vakantiehuizen in Nederland op Bungaolowpark Hoge Hexel.

Grote vakantiehuizen in Nederland bekijken | Direct boeken