Herfstvakantie Twente

Die periode in het jaar wanneer de blaadjes van kleur veranderen en naar beneden vallen. De natuur verandert en toont verschillende prachtige taferelen. De dagen worden korter, het wordt wat frisser en we hopen op nog wat zonnestraaltjes. Dat betekent maar één ding: het is herfst!

Geniet van de herfst in Twente

U zult versteld staan van de schoonheid die de natuurgebieden in Twente laten zien. Maak een wandeling door het bos met de kinderen en verzamel zoveel mogelijk eikels, kastanjes of herfstbladeren. Met een frisse temperatuur, is het dan extra heerlijk thuiskomen in de luxe bungalow op Bungalowpark Hoge Hexel. Mocht u niet zo'n buitenmens zijn, kies er dan voor om al genietend van een kop warme chocolademelk, lekker creatief aan de slag te gaan. Wie knutselt het mooiste herfstdier met de verzamelde bladeren en eikels?

Leuke uitjes in de herfstvakantie in Oost-Nederland

Tijdens de vakantie een leuk uitje plannen met de kinderen? In Twente worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd die kidsproof zijn. U kunt er ook voor kiezen om een uitstapje te maken naar Avonturenpark Hellendoorn te gaan. Wilt u een dagje uit in Twente? Bekijk dan alle evenementen die tijdens de herfstvakantie plaatsvinden in de regio van Bungalowpark Hoge Hexel in Wierden. Neem deel aan de wandeling om zo kennis te maken met de mooie natuur en omgeving van de Twente. Ook zijn er diverse exposities, tentoonstellingen en voorstellingen gepland tijdens de herfstvakantie in Oost-Nederland, bijvoorbeeld in Almelo en Deventer

Vanaf Bungalowpark Hoge Hexel kunt u ook gemakkelijk de Achterhoek bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de Hanzesteden Zutphen en Doesburg, gelegen aan de IJssel. Neem de kinderen mee naar een klimbos of museum tijdens de herfstvakantie 2022.

Recreatieprogramma herfstvakantie

Ons animatieteam zorgt er natuurlijk voor dat kinderen en ouders het op en top naar hun zin hebben tijdens de vakantie. Niet alleen tijdens de mei- en zomervakantie worden er volop activiteiten georganiseerd, maar ook tijdens de herfstvakantie staat er een recreatieprogramma op de planning. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden of kies er voor om direct een vakantie te boeken bij Bungalowpark Hoge Hexel.

  Herfstvakantie boeken 

Zondag: tijd voor het gezin

Bij Bungalowpark Hoge Hexel hechten wij veel waarde aan tijd voor het gezin. De zondag is hiervoor de uitgesproken dag. Dit is dan ook de reden dat onze faciliteiten niet geopend zijn op ons christelijke vakantiepark.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over het park, accommodaties of de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wij geven u graag alle nodige informatie, advies op maat en tips voor de omgeving. Dat is de service die u van ons mag verwachten!

Contact opnemen