+31(0)546-579865

Kerstvakantie

Ontdek Twente in de kerstvakantie en boek nu een heerlijke vakantie op Bungalowpark Hoge Hexel.

In Twente bent u in de kerstvakantie op de juiste plek voor een gezellige, sfeervolle kerst. Van kerstmarkt tot kerstconcert of kerkdienst, in Twente heeft u altijd keuze uit vele activiteiten. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Bungalowpark Hoge Hexel

Ons vakantiepark in Twente is het hele jaar geopend en u kunt dus ook de kerstvakantie bij ons doorbrengen. U kunt heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad, spelen in de binnenspeeltuin of gezellig een hapje komen eten in ons restaurant. Tijdens de feestdagen hebben we een speciaal feestdagenmenu, dus dat wordt heerlijk culinair genieten.

Maar er is nog meer...

Want op 28 december organiseren wij een gezellige winterwandeling. Deze wandeling van ca. 3 km leidt u langs de mooiste plekjes rondom ons bungalowpark en laat u genieten van de mooie Twentse landschappen. Onderweg maken we even een stop op ons nieuwe strandresort waar de vakantiewoningen open zijn en u deze dus ook eens kunt bekijken. En onderweg is er natuurlijk tijd voor warme chocomelk en glühwein. Deelname aan de winterwandeling is gratis!

 

Wij nodigen u van harte uit om uw kerstvakantie in Twente te komen vieren. Bungalowpark Hoge Hexel heet u hartelijk welkom!

Bekijk alle last-minutes in de kerstvakantie

 

Iets voor u? Boek bijv. deze notariswoning voor 6 personen 

Let op: de faciliteiten op Bungalowpark Hoge Hexel zijn op 1e Kerstdag gesloten