Beleef een leuk kinderfeestje in Twente

Een geschikte locatie voor een geweldig kinderfeestje in Twente is Bungalowpark Hoge Hexel. In onze prachtige omgeving zullen de kinderen veel plezier beleven. Zowel binnen als buiten is er genoeg te beleven voor een geslaagd kinderfeestje.

Gezellig potje bowlen

Op ons bungalowpark vindt u 4 prachtige bowlingbanen die uitermate geschikt zijn voor een kinderfeestje in Twente. Ons personeel zal ervoor zorgen dat de kinderen niks tekortkomen tijdens het bowlen. Wat zullen de kinderen een plezier hebben tijdens het kinderfeestje in Twente. En wist u dat er ook gebowld kan worden met hekjes? Zo wordt het bowlen makkelijker gemaakt voor de kinderen en kunnen zij onderling de strijd met elkaar aangaan.

Sluit het kinderfeestje in Twente af met een patatje

Het kinderfeestje in Twente wordt natuurlijk afgesloten met een heerlijk patatje in het restaurant. En daar hoort uiteraard ook een lekkere snack en een drankje bij. Na het bowlen kunnen de kinderen zich ook nog vermaken in de speeltuin of op het voetbalveld op ons bungalowpark. Kortom: er is genoeg te doen op Bungalowpark Hoge Hexel voor een geslaagd kinderfeestje in Twente.

Neem contact op voor de mogelijkheden

kinderfeestje twente

Vier uw verjaardag op ons bungalowpark

Wilt u niet het kinderfeestje van uw kind vieren op Bungalowpark Hoge Hexel, maar juist uw eigen verjaardag? Ook dit is mogelijk! Combineer uw verjaardag met een leuke activiteit, zoals een e-chopper tocht door de schitterende omgeving. Deze tochten zijn te boeken in combinatie met 3 verschillende arrangementen. Wat dacht u van een e-chopper tocht in combinatie met een 3-gangen diner? Dat is nog eens op een leuke manier uw verjaardag vieren.

Reserveren

Bungalowpark Hoge Hexel als feestlocatie 

U heeft ook de mogelijkheid om onze restaurantzaal als feestlocatie af te huren. Kies één van de arrangementen en maak er een onvergetelijke verjaardag van. Natuurlijk is dit alles ook te combineren met bowlen en/of een e-chopper tocht. Voor de kinderen zal uw verjaardag aanvoelen als een kinderfeestje in Twente, want zij kunnen gebruikmaken van het zwembad en de indoor-speelhal.

Neem contact op