Kindervakantie Overijssel

Een overdekt zwembad, binnenspeeltuin, animatieteam... Bungalowpark Hoge Hexel is het gezelligste kindervakantiepark in Overijssel!

Elke dag maken wij er voor jong en oud een heerlijke vakantiedag van. Terwijl u geniet van een goed boek in de zon spelen uw kinderen volop met hun vakantievriendjes... Heerlijk!

De leukste kindervakantie in Overijssel

Met de kinderen genieten van een heerlijke vakantie in Overijssel? Kom naar ons vakantiepark in Hoge Hexel. Op Bungalowpark Hoge Hexel beleven kinderen een vakantie die zij niet snel zullen vergeten.

Kinderen kunnen hier dagenlang spelen, klauteren en zwemmen en hoeven zich geen moment te vervelen. Er worden al snel vrienden gemaakt door de vele activiteiten op ons vakantiepark.

Alles aanwezig voor een geslaagde kindervakantie

Ons bungalowpark in Overijssel biedt vele faciliteiten voor kinderen aan. Er is een overdekt zwembad met glijbaan voor de waterratjes en een heuse waterval. Het zwembad is uiteraard gratis en mocht u zwembandjes, babyfloats of iets anders vergeten zijn dan kunt u dat kpen bij de ingang van het zwembad.

Bij de zwemvijver kunnen zandkastelen worden gebouwd op het strand of lekker gezwommen worden in het water. Hiervoor is een speciaal gedeelte afgezet van maximaal 2 meter diep. In verband met de hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in het water.

Ook is er een recreatieprogramma met sportieve activiteiten voor zowel jong als oud. In de herfstvakantie en in mei- en zomervakantie worden er verschillende soorten activiteiten georganiseerd, zoals:

  • knutselen;
  • speurtochten;
  • workshops;
  • dansen;
  • steppen;
  • zingen;
  • en nog veel meer.

Wanneer het buiten niet zo warm is, kunnen kinderen ook in de binnenspeeltuin zich vermaken.

Genieten in de schoolvakantie

Deze heerlijke kindvriendelijke vakantie beleven in de meivakantie of zomervakantie? Geniet samen met de kinderen van gezelligheid en en alles wat te beleven is hier. boek een kindvriendelijk huisje en kom samen met de kinderen tot rust, zodat ze na de meivakantie weer uitgerust naar school kunnen.

Overijssel: een kindervriendelijke omgeving

Een dagje van ons kindervakantiepark af en even wat anders zien? Een goed idee want rondom ons bungalowpark liggen leuke bezienswaardigheden voor kinderen!

Lekker met het hele gezin uitwaaien op de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Dit mooie natuurgebied nodigt om even samen door te wandelen en te genieten van alle flora en fauna. Het is ook een geschikt plek om even een balletje te trappen te gooien of iets anders. 

Net iets over de grens in Duitsland ligt een heel bijzonder dierenpark namelijk: Tierpark Nordhorn. Een dierentuin waar er veel verschillende diersoorten aanwezig zijn en sommige mogen zelfs geknuffeld worden!

De kinderen zijn altijd ook gek op spanning en sensatie? Niet alleen op ons bungalowpark kunnen ze hun energie kwijt, maar ook bij Avonturenpark Hellendoorn. Een enorm attractiepark met de spannendste, leukste en grootste attracties in het oosten van het land. Wie durft?

 Bungalow boeken

Op ons kindervakantiepark in Overijssel kunt u verschillende sfeervolle en comfortabele bungalows boeken. We bieden bungalows aan van 4 tot aan wel 20 personen. Alle bungalows zijn volledig ingericht, met elk een eigen charme. De verschillende accommodaties verschillen in luxe, uitstraling en huisregels.

Ieder huis heeft weer zijn eigen unieke karakteristieken elk bezoek aan ons vakantiepark in een nieuw huis geeft toch weer het gevoel of dat u er voor de eerste keer bent.

Gaat uw voorkeur uit naar een rook-huisdiervrije accommodatie? Dan kunt u deze boeken. Zoekt u een bungalow met slaapkamers op begane grond? Ook deze kunt u bij ons boeken. Wilt u graag op een rustige ligging verblijven of in een bosrijke omgeving of liever een enorm huis wat ruimte biedt aan 20 personen inclusief een eigen home cinema? Het is allemaal mogelijk en die kunt u hieronder bekijken! 

Bekijk direct onze bungalows!


Heerlijke vakantie, gezellige sfeer, netjes/schoon

"Een fijne vakantie gehad! We hadden bungalowtype Watersnip, ruim opgezet voor een gezin met 3 kinderen en voordelig. In het huis en op het park is het netjes. De sfeer is erg goed.

Op het park is het rustig, onze jongens gaan vroeg naar bed maar ze kunnen probleemloos slapen. 's Avonds op het terras wat drinken of bij het volleyballen op het veld is erg gezellig. Voor herhaling vatbaar!" Fam. Cazannt met jonge kinderen.