+31(0)546-579865

Het leukste kindervakantiepark in Overijssel

Een overdekt zwembad, binnenspeeltuin, animatieteam... Bungalowpark Hoge Hexel is een gezellig kindervakantiepark in Overijssel! Elke dag maken wij er voor jong en oud een heerlijke vakantiedag van. Terwijl u geniet van een goed boek in de zon spelen uw kinderen volop met hun vakantievriendjes... Heerlijk!

Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel

Met de kinderen genieten van een heerlijke vakantie in Overijssel? Kom naar ons Kindervakantiepark Overijssel. Op Bungalowpark Hoge Hexel beleven kinderen een vakantie die zij niet snel zullen vergeten. Kinderen kunnen hier dagenlang spelen, klauteren en zwemmen en hoeven zich geen moment te vervelen. Er worden al snel vrienden gemaakt door de vele activiteiten op ons vakantiepark.

Vele faciliteiten voor kinderen

Ons bungalowpark in Overijssel biedt vele faciliteiten voor kinderen aan. Er is een overdekt zwembad met glijbaan voor de waterratjes. Bij de zwemvijver kunnen zandkastelen worden gebouwd op het strand of lekker gezwommen worden in het water. Ook is er een recreatieprogramma met sportieve activiteiten. Wanneer het buiten niet zo warm is, kunnen kinderen ook in de binnenspeeltuin zich vermaken.

Leuke kinderfeestjes op ons kindervakantiepark in Overijssel!

Is uw zoon of dochter jarig en wilt u dat vieren met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op ons kindervakantiepark in Overijssel hebben wij speciale arrangementen samengesteld, zodat u en uw kinderen niets tekort komen. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen

Bungalow boeken

Op ons kindervakantiepark in Overijssel kunt u verschillende sfeervolle en comfortabele bungalows boeken. We bieden bungalows aan tot wel 20 personen. Alle bungalows zijn volledig ingericht, met elk een eigen charme. De verschillende accommodaties verschillen in luxe, uitstraling en huisregels. Gaat uw voorkeur uit naar een rook-huisdiervrije accommodatie? Dan kunt u deze boeken. Zoekt u een bungalow met slaapkamers op begane grond? Ook deze kunt u bij ons boeken. Wilt u graag op een rustige ligging verblijven of in een bosrijke omgeving? Bekijk alle mogelijkheden!

Bekijk direct onze bungalows!


Heerlijke vakantie, gezellige sfeer, netjes/schoon

"Een fijne vakantie gehad in juli 2017! We hadden bungalowtype Watersnip, ruim opgezet voor een gezin met 3 kinderen en voordelig. In het huis en op het park is het netjes. De sfeer is erg goed. Op het park is het rustig, onze jongens gaan vroeg naar bed maar ze kunnen probleemloos slapen. 's Avonds op het terras wat drinken of bij het volleyballen op het veld is erg gezellig. Voor herhaling vatbaar!" Fam. Cazannt met jonge kinderen.


Kindervakantiepark Overijssel