+31(0)546-579865

Het leukste kindervakantiepark in Overijssel

Kindervakantiepark Overijssel

Een overdekt zwembad, binnenspeeltuin, animatieteam... Bungalowpark Hoge Hexel is een gezellig kindervakantiepark in Overijssel! Elke dag maken wij er voor jong en oud een heerlijke vakantiedag van. Terwijl u geniet van een goed boek in de zon spelen uw kinderen volop met hun vakantievriendjes... Heerlijk!

Bekijk onze faciliteiten

Leuke kinderfeestjes op ons kindervakantiepark in Overijssel!

Is uw zoon of dochter jarig en wilt u dat vieren met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op ons kindervakantiepark in Overijssel hebben wij speciale arrangementen samengesteld, zodat u en uw kinderen niets tekort komen. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen


Heerlijke vakantie, gezellige sfeer, netjes/schoon
"Een fijne vakantie gehad in juli 2017! We hadden bungalowtype Watersnip, ruim opgezet voor een gezin met 3 kinderen en voordelig. In het huis en op het park is het netjes. De sfeer is erg goed. Op het park is het rustig, onze jongens gaan vroeg naar bed maar ze kunnen probleemloos slapen. 's Avonds op het terras wat drinken of bij het volleyballen op het veld is erg gezellig. Voor herhaling vatbaar!" Fam. Cazannt met jonge kinderen.