+31(0)546-579865

Kindvriendelijk vakantiepark in Twente

Geniet optimaal op ons kindvriendelijke vakantiepark. Voor onze jonge gasten is er van alles te beleven. Ontdek alle voordelen van het vakantie vieren op een kindvriendelijk vakantiepark.

Kindvriendelijke bungalow

De bungalows zijn voor iedere familie met jonge kinderen zeer toegankelijk. We doen er alles aan om het de ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens de vakantie op ons kindvriendelijke vakantiepark.

In ieder huisje zijn er goede mogelijkheden voor jonge kinderen en baby’s. Zo zijn er altijd kinderstoeltjes beschikbaar én natuurlijk ook een kinderbedje. Zo hoeft u niet al uw baby en kinderspullen mee te nemen van thuis. Mist u nog iets voor uw kind? Wij helpen u graag bij uw vragen en problemen, dus kom vooral naar de receptie óf vraag vooraf even om meer informatie.

De bungalows zijn overzichtelijk ingericht en hebben een ruime tuin voor kinderen om in te kruipen en te spelen. Vindt u het gemakkelijk om op een kindvriendelijk vakantiepark ook een bad in uw huisje te hebben? Neem dan even contact op met onze receptie, dan boeken zij het juiste huisje voor u. Toch hebben wij in ieder geval één ideaal huisje voor kleine kinderen en misschien wel een groot gezin, namelijk ons 8 persoons landhuis. Dit huis heeft ook een traphekje voor de veiligheid en natuurlijk kindermeubilair.

Boek nu

Kindvriendelijk vakantiepark

Faciliteiten op een kindvriendelijk vakantiepark

Met de kleine wilt u natuurlijk ook graag zwemmen, daarom hebben wij heel veel veilige opties voor jouw kind. Zo kun je babyfloats, zwembandjes, zwemluiers en natuurlijk speelgoed bij de ingang van het zwembad kopen. Als je dus iets vergeten bent is dat geen probleem! Het peuterbad is een heerlijke temperatuur van 31 graden. Geniet van jouw zoon of dochter op een fijne en veilige manier.

Daarnaast hebben wij nog een kleinschalige binnenspeeltuin waar uw kinderen boven de 3 jaar heerlijk kunnen spelen, klimmen en klauteren. Zelf kunt u vanaf de bankjes rondom de speeltuin rustig toekijken om uw kind in de gaten te houden.

Ook is er voor de kleintjes een leuk recreatieprogramma. Hier kunnen ze knutselen of natuurlijk even knuffelen met de mascotte, want zeg nu zelf, wie wil dat nu niet? Het recreatieprogramma is variërend in activiteiten voor jong en oud, dus als u meerdere kinderen heeft kunnen die zich ook heel goed vermaken op de camping.

Verder is de Hexelse plas ook leuk voor het hele gezin. Genieten met de kinderen in het water en het veilige zwemwater heeft ook een afgezet stuk voor jonge kinderen. Ziet u uw kinderen al heerlijk zandkastelen bouwen op het aangrenzende strandje?

Een hapje eten is ook heerlijk als u een dagje niet wilt koken. Voor kinderen hebben we een speciale menukaart van Nootje de mascotte. Hierbij kunt u denken aan een driegangendiner, maar dan echt voor kinderen met een leuke kinderbox met verassing. Gezellig dineren met de hele familie kan gemakkelijk bij ons!

Kindvriendelijk vakantiepark

Uitjes met het hele gezin

Met kleine kinderen is het natuurlijk leuk om ze kennis te laten maken met boerderijdieren, daarom raden wij aan om even een kijkje te nemen bij de schaapskooi. Hier kunnen de kleine kinderen kennis maken met de dieren van een kleine afstand.

Een andere leuke activiteit voor kinderen is kinderspeelparadijs Dolle Pret. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en voor kinderen tot 3 jaar is er een speciale pamperzone. Voor ieder kind is er wel iets leuks te beleven!

Een ander leuk kindvriendelijk uitje is Monkey Town. Kinderen van 0 tot en met 14 jaar kunnen hier heerlijk spelen, klimmen en klauteren. Geniet van een dag vol gezelligheid en na afloop kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen heel erg moe zullen zijn!

Natuurlijk kun je ook prachtig wandelen en fietsen in de omgeving. Met een kinderzitje kom je dan al snel een heel eind.

Is een kindvriendelijk vakantiepark perfect voor u? Kom genieten in één van onze kindvriendelijke huisjes!

Boek nu op ons kindvriendelijk vakantiepark!