+31(0)546-579865

Kortingsweekend en zomervakantie juli

Ter ere van de vernieuwde centrumvoorziening hebben wij in juni maar liefst 2 mega kortingsweekenden. U verblijft in bungalow “de Kwikstaart” “het Landhuis “ of “de Landgans” vanaf slechts € 149,-. Wij nodig u van harte uit om nog net voor de zomervakantie te komen genieten van de rust en ruimte van het Twentse Landschap.  P.s. ook voor de zomervakantie hebben wij nog enkele bungalows beschikbaar !

Mega kortingsweekend

De centrumvoorzieningen met de horeca en terras zijn dit voorjaar compleet vernieuwd. Dit vieren wij graag samen met u ! Daarom hebben wij in juni maar liefst 2 mega kortingsweekenden. 22 t/m 25 juni & 29 juni t/m 2 juli . U verblijft in een bungalow “de Kwikstaart” , “het Landhuis “ of “de Landgans” al vanaf € 149,-. Daarnaast ontvangt u van ons bij aankomst een waardebon voor onze horeca gelegenheid. Met deze bon ontvangt u maar liefst 15% korting bij uw bestelling in ons restaurant. Alle reserveringen met aankomst tot 20 juli ontvangen van ons een horecabon.

Zomervakantie Juli

Nog maar een paar weken, en dan begint de zomervakantie ! U profiteert nu van een aantrekkelijke last minute korting bij het reserveren van uw bungalow. Én alle reserveringen met aankomst tot 20 juli ontvangen van ons een waardebon voor de horeca. Bekijk snel welke laatste huisjes we nog beschikbaar hebben.

Nieuwe kaart

De ruimtes en keuken van onze horeca gelegenheid zijn geheel opnieuw ingericht. Maar dat is niet het enige, ook onze kaart heeft een upgrade gehad ! Met trots presenteren wij onze nieuwe gerechten. Een greep uit onze keuzes :

Voor

Stokbroodje Trio óf Salade Geitenkaas

Hoofd

Beefburger óf Pasta Pesto

Na

Cheesecake of Stoopwafeldessert

Voor de kids hebben we gerechten uit onze “Kinderboom”. Dat wordt smullen met een pannenkoek of kindermenu met kipnuggets.

Bekijk onze nieuwe menukaart. 

Verblijf in 6-persoonsbungalow “Het Landhuis” of “De Kwikstaart”

Onze luxe 6 persoonsbungalows zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. De huisjes zijn allen vrijstaand wat veel comfort en privacy bied. De openslaande deuren naar het terras maken makkelijk om buiten te zitten. De 2 types verschillen in stijl en uiterlijk en dit maakt dat u de keus heeft voor uw eigen favoriete bungalow.

“De Landgans “ : bungalow voor 8 personen.

Verblijft u met meerdere personen of vindt u net wat extra ruimte wel zo comfortabel. Dan is onze 8 – persoonsbungalow “de Landgans” een aanrader. De bungalow beschikt over een ruimte eetkeuken en zithoek. Welke direct grenst aan het terras. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met wastafel en een extra toilet.

 

Voorwaarden horeca bon: u ontvangt 15% korting bij bestedingen vanaf €20,- in ons restaurant bij een bestelling van een van de gerechten van onze kaart.