Landal

Vrijetijdspark Hoge Hexel werkt sinds 1 juli 2021 samen met Landal Greenparcs.

De huisjes rondom de nieuwe zwemvijver, ook wel bekend als Strand Resort Hoge Hexel worden vanaf die periode verhuurd via Landal Greenparcs. Ook gaan zij het gebied rondom de zwemvijver verder ontwikkelen. Dit betekend dat daar de komende jaren, meer vakantiehuisjes worden gebouwd!

Het beheer blijft echter in de handen van ons, de familie Weelink. Wij beheren al ruim 40 jaar Bungalowpark Hoge Hexel en blijven dit met veel plezier voortzetten!

De gasten bij Landal Resort de Sallandse Heuvelrug, onder deze naam gaan ze verder, mogen tijdens hun verblijf gebruik maken van de faciliteiten en het recreatieprogramma van Bungalowpark Hoge Hexel.

Wij kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding hiervan vragen heeft. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen hieronder voor u op een rijtje gezet.

Meest gestelde vragen:

Welke huisjes worden er verhuurd via Landal?

Dit zijn de huisjes van het type: Parelduiker, Lodge Fuut, Lodge Waterhoen en Lodge Meerkoet. Daarnaast worden er momenteel nog nieuwe types bijgebouwd.

Ik heb gereserveerd voor een van de huisjes die nu worden verhuurd door Landal, wat gebeurt er met mijn reservering?

Uw reservering gaat gewoon door! U heeft gereserveerd via Bungalowpark Hoge Hexel en blijft ook te gast bij ons. De boeking blijft dus staan zoals u geboekt hebt!

Ik heb gereserveerd bij Bungalowpark Hoge Hexel, mogen wij nog steeds gebruik maken van de zwemvijver?

Ja, de zwemvijver is vrij toegankelijk voor u als gast van Bungalowpark Hoge Hexel. Ook de gasten van Landal mogen hier onbeperkt gebruik van maken.

Wanneer zijn de faciliteiten geopend en kan ik hier gebruik van maken?

De faciliteiten zijn onder normale omstandigheden, dus zonder corona beperkende maatregelen, geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag hanteren wij de zondagsrust zoals u van ons gewend bent.

Als gast van Bungalowpark Hoge Hexel kunt u onbeperkt gebruik van maken van onze faciliteiten. De gasten van Landal mogen ook gebruik maken van de faciliteiten van Bungalowpark Hoge Hexel zoals het zwembad en het restaurant.

Ik wil graag een nieuwe reservering maken voor een van de huisjes rondom de zwemvijver, kan dat?

Helaas kan dat vanaf heden niet meer via Bungalowpark Hoge Hexel. U kunt dit boeken via de website van Landal.

Contact:

Heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op via info@bungalowparkhogehexel.nl