+31(0)546-579865

Lastminute luxe bungalow

Ineens schiet het u te binnen. U wilt op vakantie. Niet over een paar maanden, maar het liefst morgen al. Uw goedkope vakantie in Nederland begint bij Bungalowpark Hoge Hexel! Bij onze bungalows vindt u vrijwel altijd een last minute. Ondanks de kortingen op onze last minute luxe bungalows verblijft u altijd in een top accommodatie. Alle bungalows zijn voorzien van de nodige luxe en bieden veel ruimte en privacy tijdens uw verblijf. Ook op ons park vindt u veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een grote zwemvijver, gezellige horeca en diverse sport- en spelmogelijkheden. Voor jong en oud is er dan ook altijd iets te doen.

Vakantie arrangementen

Naast last minute luxe bungalows kunt u ook diverse arrangementen boeken. De arrangementen hebben een speciaal thema en zijn ook op korte termijn te boeken. Ook hebben we bijvoorbeeld vaak aanbiedingen voor groepsaccomodaties of speciale seniorenvakanties in de maand september!

Boek een last minute luxe bungalow

Vandaag uw koffer of tas inpakken en morgen al van vakantie genieten. Bij ons bungalowpark in Twente kan uw vakantie bijna elke dag beginnen. In verband met de zondagsrust is op ons christelijke bungalowpark alleen de zondag geen aankomstdag.

Bekijk onze last-minute luxe bungalows!

Lastminute luxe bungalow