Lunchen Almelo

Lunchen is altijd een goed idee. Op Bungalowpark Hoge Hexel kan je heerlijk lunchen vlakbij Almelo. Geniet van de lekkerste gerechten. Wil je na de lunch nog een leuke activiteit doen? Huur dan een E-chopper in Overijssel.

Gezellig lunchen bij Almelo

Bent u een dagje uit in Overijssel? Ga dan voor een heerlijke lunch bij Almelo op Bungalowpark Hoge Hexel. Het aanbod aan gerechten is ontzettend groot. Gaat u voor een goed belegde tosti of voor een uitsmijter? Natuurlijk kunt u ook voor onze verse broodjes gaan met bijvoorbeeld carpaccio of pittige kip. En vergeet niet wat ruimte over te houden voor een heerlijk dessert. Bent u benieuwd naar de lunchkaart?

Bekijk deze hier!

U bent ook welkom voor een diner of high tea

Gaat u liever dineren dan lunchen bij Almelo? Geen probleem! Op Bungalowpark Hoge Hexel kunt u heerlijk dineren. U kunt gaan voor een 3-gangen menu, maar natuurlijk ook voor alleen een hoofgerecht. De keuze is aan u. Reserveel snel uw tafeltje voordat het restaurant vol is!

Met elkaar genieten van een high tea

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een high tea met vrienden of familie? Een leukere plaats voor een high tea is er niet! Wat kunt u verwachten van een high tea op Bungalowpark Hoge Hexel? Uiteraard heeft u onbeperkt thee. En natuurlijk ook de lekkerste hartige hapjes, meerdere soorten sandwiches en zoete hapjes. Gaat u liever voor een high tea dan lunchen bij Almelo?

Reserveer hier

lunchen in restaurant almelo

Organiseer uw feest bij ons

Bevalt het lunchen bij Almelo u zo goed dat u ook een feest bij ons wilt organiseren? Op Bungalowpark Hoge Hexel kunt u een volledig georganiseerde avond in de restaurantzaal reserveren. Kies één van arrangementen voor een onvergetelijke feestavond. En tijdens uw feest kunnen de kinderen zich vermaken in ons zwembad en in de indoor-speelhal.

Reserveer hier de feestlocatie

Er is nog veel meer op Bungalowpark Hoge Hexel

Naast lunchen bij Almelo is er nog veel meer te doen op het bungalowpark. U kunt bijvoorbeeld ook een gezellig potje bowlen op de nieuwe bowlingbanen. Ideaal om te combineren met een heerlijke lunch of diner.  En wist u dat Bunglowpark Hoge Hexel in een prachtige omgeving ligt? Ga na het lunchen bij Almelo voor een prachtige fietstocht door de omgeving. De fiets kunt u gewoon bij ons huren. Wij verhuren normale fietsen, maar ook e-bikes en mountainbikes.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

lunchen almelo