+31(0)546-579865

Mega Kortingsweekend

In navolging van het succesvolle “Mega Kortingsweekend” van vorig jaar, hebben we dit zomer een herhaling! U verblijf al vanaf 149,- in een comfortabele bungalow op ons vakantiepark in Twente. Het coulisselandschap nodigt uit voor een heerlijke wandel- of fietstocht. En een actief uitje zorg voor trek, daarom ontvangt u naast de hoge korting op de huur een korting bon voor onze horeca om te besteden tijdens uw verblijf. Zien wij u deze zomer ook een weekendje op ons bungalowpark?

Mega Kortingsweekend: kom begin juli genieten van een welverdiende vakantie

Begin juli is het vaak al lekker weer, maar de echte drukte van het hoofdseizoen laat nog op zich wachten. Een mooie periode om er even tussenuit te gaan en in alle rust te genieten. Daarom hebben wij onze Mega Kortingsweekend (5-8 juli 2019), waarbij u met hoge korting kunt genieten op ons vakantiepark. Verblijf in een 6-persoonsbungalow al vanaf 149.- en een 8 persoonsbungalow vanaf 179,- en bekijk direct online de mogelijkheden.

5 juli t/m 8 juli 2019

Mega Kortingsweekend

Weekendje weg in Twente

De laatste weekenden van juni en de eerste weekenden van juli zijn een rustige periode om op vakantie te gaan. Gun uzelf dan ook de tijd om te genieten van de rust en ruimte in Twente. Want we zeggen niet voor niets; tijd zat in Twente! Bungalowpark Hoge Hexel ligt te midden van het rustieke landschap met bossen, landerijen en boerderijen. Maar ook vlak bij het nationaalpark “de Sallandse Heuvelrug”. Dat maakt de omgeving afwisselend en uitdagend met tal van activiteiten van actief mountainbiken tot een familie-uitje naar Avonturenpark Hellendoorn. Maar ook een bezoek aan het bruisende centrum van textielstad Enschede behoort tot de mogelijkheden. De “oude markt” nodigt met al zijn cafétjes uit tot een heerlijk drankje na een dagje shoppen in deze stad aan de grens met Duitsland.

Smullen bij restaurant Hoge Hexel

Het restaurant van Bungalowpark Hoge Hexel heeft een gezellige ambiance en uitgebreide menukaart die elk seizoen wordt vernieuwd. U kunt dus blijven proeven van nieuwe gerechten! Uiteraard is er ook aan onze jongste bezoekers gedacht. Zij kunnen smullen bij restaurant Hoge Hexel van de gerechten op de kinderboom. Bekijk online alvast onze menukaart om alvast voor te genieten!

Actievoorwaarden:

  • Weergegeven tarieven op basis van een verblijf met 2 personen
  • Algemene RECRON voorwaarden zijn van toepassing
  • Geldig op basis van beschikbaarheid
  • Dinercheque t.w.v. 15% korting ontvangt u bij aankomst en te besteden in ons restaurant bij een bestelling van onze al la carte menu vanaf €20,-.
  • Niet te combineren met andere kortingen of acties
  • Dinercheque is niet geldig voor bestellingen van onze snackkaart of drankenkaart
  • wijzingen zet/druk fouten voorbehouden
  • Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Dan kunt u het beste vooraf reserveren
  • Het tarief van €149,- is geldig voor een verblijf in bungalow type de Grutto op basis van 2 personen en geldig gelang beschikbaarheid van het accommodatietype.
  • dinercheque voor aankomsten op vrijdag 5 juli 2019