Meivakantie Twente

Komt u de meivakantie vieren in Twente? Geniet van een heerlijke vakantie op ons Bungalowpark!

Een heerlijke meivakantie in Twente

In de meivakantie kunt u echt genieten van een vakantie in eigen land. Het weer in Nederland is dan (meestal) heerlijk en de natuur komt weer tot bloei! Komt u het zelf deze meivakantie ontdekken? Onze ruime bungalows zorgen ervoor dat u echt kunt bijkomen tijdens uw vakantie. Met alle voorzieningen bij de hand, een gezellig terras en alle faciliteiten in de buurt wordt het een vakantie om nooit te vergeten!

Nu boeken

Tip: wist u dat wij ook groepsaccommodaties hebben? Kom met de hele familie of met uw vriendengroep in de meivakantie naar Bungalowpark Hoge Hexel!

Accommodaties

Kom genieten in één van onze prachtige accommodaties tijdens uw meivakantie in Twente. Kies bijvoorbeeld voor de Basic Watersnip bungalow, hier kunt u genieten van een vakantie in een ruime woning voor 6 personen. Dit is de ideale accommodatie voor een budget meivakantie in Twente. Als u graag vakantie viert in een bosrijke omgeving raden wij de Bosduif aan. Deze bungalow is gelijkvloers en ideaal voor een gezin met kinderen!

Boek nu uw meivakantie Twente

Vanalles te doen

Heeft u onze faciliteiten al gezien? Kom zwemmen in ons binnenzwembad met peuterbad of lunchen of een kopje koffie drinken in ons restaurant! Ook staat ons recreatieteam in de meivakantie weer klaar met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. 

Meer over onze faciliteiten

Ga erop uit!

Ook wanneer u er een dagje op uit wilt tijdens de meivakantie, is er van alles te doen. In de omgeving zijn verschillende wandel- en fietsroutes, ook in het voorjaar zijn deze prachtig! Meer tips over leuke dagjes weg? 

Bekijk ze hier