+31(0)546-579865

Moederdag

Heeft u er al aan gedacht? Op zondag 12 mei, is het weer moederdag. En wat is er leuker dan haar te verrassen met een weekendje weg. Boekt u nu met kortingscode MOEDER2019 dan ontvangt u van ons €5,- extra korting en een luxe gevulde ontbijtmand. Dat maakt de verrassing compleet!  

Boek hier direct online uw weekendje weg met moederdag

Moederdag

Moeders, altijd staan ze voor ons klaar. Als we klein zijn beschermen ze ons tegen alles, zorgen dat we comfortabel zijn, lekker kunnen slapen en genoeg te eten krijgen. Met dat we groter worden, zorgt ze ervoor dat we onszelf kunnen ontwikkelen en nieuwe dingen kunnen leren. Maar ook als we uit huis gaan en vér daarna blijft ze ons steunen in de keuzes die we maken.

1 dag in het jaar staan we hier even bij stil. Met Moederdag zetten wij haar even in het zonnetje, en dat heeft ze verdiend. Verras haar daarom eens met een weekendje weg! Maakt u nu een reservering voor het Moederdag weekend? Dan ontvangt u van ons een goedgevulde ontbijtmand cadeau. Want wij vinden dat alle moeders die verdienen.

Actievoorwaarden:

  • Afhalen van de ontbijtmand kan op zaterdagmiddag/avond 11 mei (tijdstip wordt later bekend gemaakt)
  • i.v.m. onze zondagssluiting is afhalen op zondag niet mogelijk
  • De ontbijtmand bestaat uit een door ons samengesteld pakket aangepast op het aantal personen dat verblijft en bij ons bekend is zoals opgegeven bij uw boeking
  • Deze actie is alleen geldig voor een verblijf tussen 10-13 mei 2019 en voor boekingen gemaakt vanaf 10/04/2019