+31(0)546-579865

Nieuw Vakantiehuis in Twente

Bent u op zoek naar een tweede woning, maar heeft u nog niet helemaal gevonden wat bij u past? Wellicht is een nieuw vakantiehuis dan de optie voor u! Op Bungalowpark Hoge Hexel zijn diverse mogelijkheden tot nieuwbouw. De ervaren specialisten begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze. Daarmee komt de droom tot de realisatie van een nieuw vakantiehuis snel tot werkelijkheid.

Welke stijl past bij u: Landelijk of prestigieus?

Het mooie van een nieuw vakantiehuis is dat u zelf kunt kiezen welke stijl en indeling bij u past. Nieuwvakantiehuis.nl bouwt twee typen vakantiehuizen op Bungalowpark Hoge Hexel. Ieder met een geheel eigen stijl, maar beiden zeer ruim en op een eigen kavel.

Bungalow “het Landhuis” heeft een modern landelijke uitstraling en een ruim woonvertrek met moderne keuken. Een van de drie slaapkamers ligt op de begane grond met een badkamer en suite. De twee overige ruime slaapkamer bevinden zich op de eerste verdieping en delen een badkamer met inloopdouche en tweede toilet.

Type “Notariswoning” heeft een prestigieuze aanblik! Dit in detail afgewerkte nieuwe vakantiehuis geeft u direct een gevoel van thuiskomen. Ook de rustige ligging op Bungalowpark Hoge Hexel is erg prettig, dit geeft direct een gevoel van ontspanning. De grande entree biedt toegang tot de keuken, eetkamer een gezellige zithoek. Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en de grote tuindeuren geven direct het binnen-buiten gevoel. Op de begane grond bevinden zich verder de ouderslaapkamer met badkamer en suite en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer met tweede toilet.

Ja, ik wil een nieuw vakantiehuis!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot de bouw van een nieuw vakantiehuis op Bungalowpark Hoge Hexel? Wij geven u graag tips en advies in het maken van uw keuze. Meer informatie is te vinden op www.nieuwvakantiehuis.nl. Neem vrijblijvend contact op via:

GJS Rijssen Holding BV

info@nieuwvakantiehuis.nl

0548-516206

06-53849143