+31(0)546-579865

Nieuws

Zomervakantie bijna van start!

Geplaatst: 16-06-2022

Tussen 17 juli en 20 augustus is het alweer zomervakantie. De perfecte periode om te verblijven op Bungalowpark Hoge Hexel. Nog niks geboekt? Bemachtig één van onze laatste plekjes.

Lees verder

Last minute meivakantie in Overijssel

Geplaatst: 23-04-2022

De meivakantie duurt niet één, maar twee weken! Kom deze hele periode naar bungalowpark de Hoge Hexel of verblijf lekker een week.

Lees verder

Diverse vacatures

Geplaatst: 15-03-2022

Wij zijn op zoek naar personeel. Er zijn diverse vacatures, of je nu op zoek bent naar een bijbaan of een vaste uitdaging, voor ieder wat wils. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Lees snel verder.

Lees verder

Black Friday Deal

Geplaatst: 22-11-2021

Extra voordelig een vakantie voor 2022 boeken? Boek dan vanaf donderdag 26 november t/m maandag 29 november een vakantie met korting!

Lees verder

Gezellige zomervakantie

Geplaatst: 19-07-2021

Een gezellige zomervakantie met animatie voor jong en oud viert u natuurlijk op Bungalowpark Hoge Hexel.

Lees verder

Samenwerking Landal

Geplaatst: 21-05-2021

Per 1 juli 2021 gaan wij samenwerken met Landal Greenparks!

Lees verder

Meivakantie 2021

Geplaatst: 29-04-2021

Vanaf 1 mei is er een recreatieteam aanwezig op ons park. I.v.m. de corona maatregelen zijn de activiteiten buiten. Tip: neem warme kleding en regenkleding mee!

Lees verder

Reserveren

Geplaatst: 23-03-2021

Het gaat snel met de reserveringen voor Pasen en de meivakantie! We hebben nog slechts een paar huisjes beschikbaar. Lees verder.

Lees verder

Recreatieprogramma

Geplaatst: 08-02-2021

De data dat het recreatieteam hier aanwezig is, zijn bekend!

Lees verder

Spelletjespakket - inclusief borrelbox

Geplaatst: 19-01-2021

Nieuw bij ons bij te boeken: Spelletjespakket - inclusief borrelbox! Bij te boeken via uw reservering voor 22,50 p.p. (vanaf 2 personen te boeken).

Lees verder

Ommetje Vitens- Palthe

Geplaatst: 09-01-2021

Ten zuidwesten vindt men een mooi buitengebied met diverse wandelroutes. Er zijn drie routes van 3, 6 en 8,5 kilometer en deze zijn af te halen bij de receptie.

Lees verder

Ommetje De Barkel

Geplaatst: 02-01-2021

Vandaag weer een wandeltip voor jullie! Ommetje de Barkel start bij de schaapskooi in Hoge Hexel en loopt via het landgoed de Barkel weer terug naar het dorp. (8km)

Lees verder

Kertmenu

Geplaatst: 23-12-2020

Kerstdiner al geregeld? Wij wel! Bestel een van onze heerlijke menu's welke op 24 of 26 december zijn af te halen. 0546-575 200 of via de Hoge Hexel App

Lees verder

corona update

Geplaatst: 16-12-2020

Nederland is in harde lockdown! Heeft u bij ons een bungalow gehuurd tijdens de feestdagen? Dan kunt u nog steeds komen.

Lees verder

Recreatieprogramma

Geplaatst: 15-07-2020

We hebben weer en boordevol recreatieprogramma! Bekijk direct online wat we deze zomer gaan doen.

Lees verder

Corona en een boeking op Bungalowpark Hoge Hexel

Geplaatst: 12-03-2020

Lees hier de meest actuele informatie over uw boeking en het coronavirus.

Lees verder

Pasen

Geplaatst: 30-01-2020

Zin in het voorjaar? Boek dan nu uw lang weekend weg met Pasen met aantrekkelijke korting.

Lees verder

Elektrische auto laden

Geplaatst: 11-11-2019

Kan ik mijn elektrische auto laden? Ja, vanaf heden is dat mogelijk bij onze laadpunten! Op onze parkeerplaats zijn twee laadpalen geïnstalleerd welke plaats bieden voor het laden van 4 auto’s. Dat kan gemakkelijk met uw eigen laadpas.

Lees verder

Recreatieprogramma herfstvakantie

Geplaatst: 28-09-2019

Kinderen en ouders opgelet: in de herfstvakantie beginnen we niet vanaf vrijdag 19 oktober maar vanaf maandag 14 oktober met ons recreatieprogramma.

Lees verder

Strandwoningen in Twente?

Geplaatst: 11-09-2019

Maak kennis met Strandresort Hoge Hexel, het nieuwbouwproject van Bungalowpark Hoge Hexel. Een uniek concept met vakantiewoningen in mediterrane sferen, een stukje zon-, zee- strandgevoel in Twente! En een van deze woningen aan het water kan van u zijn, want 21 september starten wij met een open dag voor alle geïnteresseerden. Wij nodigen u van harte uit om de strandwoningen te komen bezichtigen. Het team en de makelaar zijn aanwezig om u rond te leiden en te woord te staan. Graag tot dan! Familie Weelink

Lees verder

Brandgevaar

Geplaatst: 26-07-2019

Het is al tijden erg droog in de Regio. Bij deze willen wij u dan ook graag vragen om zelf ook de omgeving goed in de gaten te houden en is daarnaast het verzoek geen open vuur te gebruiken.

Lees verder

Werkzaamheden

Geplaatst: 01-07-2019

Momenteel zijn we bezig met de aanleg van de infrastructuur voor een nieuw te realiseren deel van ons vakantiepark. Ondanks dat wij ons best doen de overlast zo ver mogelijk te beperken, kan het zijn dat u hier enig hinder van ondervind. Bij deze willen wij dan ook graag bij voorbaat ons excuus aanbieden voor de mogelijk overlast. Het terrein van de werkzaamheden grenst aan onze zwemvijver. U kunt hier wel gebruiken van maken, maar wij verzoeken u vriendelijk deze enkel via de aangegeven route te betreden en hiermee het bouwterrein te vermijden.

Lees verder

Werkzaamheden rondom centrumgebouw

Geplaatst: 12-06-2019

Vorig jaar hebben wij erg veel verbouwd, gelukkig is het grove werk allemaal gedaan en we zijn erg blij met het resultaat! Om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten, zijn we de komende weken nog bezig met een aantal werkzaamheden.

Lees verder

Dinercheque

Geplaatst: 14-05-2019

Wist u dat wij ook dinercheques voor de horeca verkopen? Leuk om cadeau te doen, maar ook ideaal voor tijdens de vakantie. Bijvoorbeeld voor de kinderen om een snack of ijsje te halen.

Lees verder

Recreatieprogramma Meivakantie

Geplaatst: 03-04-2019

Komt u met het gezin in de meivakantie naar Hoge Hexel? Bekijk dan alvast het recreatieprogramma online.

Lees verder

Kindermenu

Geplaatst: 27-02-2019

Ga je met ons mee “Around the world”? De vrolijke 3d-bekers kan je nu sparen bij Bungalowpark Hoge Hexel. Je krijgt ze gratis bij jouw kindermenu box, dat is leuk! En nog handig ook, want in de vrolijke bekers heb je jouw tussendoortje en drankje altijd bij je. Spaar ze allemaal!

Lees verder

Hoge Hexel App

Geplaatst: 25-01-2019

Nieuw, de Hoge Hexel App! Download nu voor Android of iOS de Hoge Hexel App en u bent direct op de hoogte van alle actualiteiten op Bungalowpark Hoge Hexel. Bekijk in de App alvast de leukste tips en uitjes, openingstijden, plattegrond en veel meer.

Lees verder

De beste wensen voor 2019

Geplaatst: 02-01-2019

2018 was een bewogen jaar in alle opzichten, met hard werken en alle verbouwingen hebben wij er met het team aan gewerkt om ons vakantiepark voor u nog mooier te maken. We willen iedereen bedanken voor de steun en positieve reactie de hebben ontvangen. Namens het hele team wensen wij u dan ook een prachtig 2019 en hopen wij u weer in Hoge Hexel te mogen begroeten.

Lees verder

Tips en uitjes herfstvakantie in Twente

Geplaatst: 11-10-2018

Komt u (binnenkort) ook de herfstvakantie doorbrengen op Bungalowpark Hoge Hexel? Dan hebben wij speciaal voor u alvast een aantal tips en uitjes geselecteerd. Want naast de faciliteiten op het park heeft ook de omgeving van Wierden veel te bieden !

Lees verder

Herfst

Geplaatst: 21-09-2018

Herfst ! Op 21 september start dit kleurrijke seizoen. De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag. Dit zal de pret niet drukken om te genieten van de kleurenpracht! Want wat is het genieten van het Twentse landschap in deze tijd van het jaar. De vakantiehuisjes op ons bungalowpark liggen te midden van dit alles. De een meer verscholen onder de takken en de ander meer open in het veld. Maar allen beschut tegen het gure weer dat zich voor kan doen. Niets is heerlijker dan na een stevige wandeling terug te komen in uw comfortabele bungalow. Met de voetjes op de verwarmde vloer en lekker bij de sfeerhaard met een kop warme chocolademelk. Dat is toch echt genieten !?

Lees verder

De Paarse Loper

Geplaatst: 13-08-2018

Aan het eind van de zomer kleuren de heidevelden in de omgeving van Bungalowpark Hoge Hexel weer prachtig paars. De Paarse Loper noemen we dat ! Van 18 augustus tot en met 2 september zijn er tal van activiteiten rondom dit natuurschoon. Te denken valt aan een heidewandeling of Zomerfair bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer op de Sallandse Heuvelrug. Lees verder om alle activiteiten te ontdekken.

Lees verder

Fietsen

Geplaatst: 21-07-2018

In de zomervakantie nemen veel gasten hun fiets mee. Ideaal , lekker op de fiets naar het centrumgebouw. Helaas krijgen we echter vaak klachten omtrent de overlast van fietsen die her en der geparkeerd staan. Om dit te voorkomen hebben wij 2 fietsparkeerplekken ingericht. Aan beide zijden van het terras bij het centrumgebouw kunt u uw fiets kwijt. Het terras is ingericht als "fietsvrije"zone . Wij wensen u een fijne vakantie !

Lees verder

Zomer super aanbiedingsweek

Geplaatst: 05-07-2018

Profiteer nu van hoge kortingen tijdens de Zomer Super Aanbiedingsweek. Boek een weekendje, midweek of week zomervakantie tussen 20 juli en 27 juli met hoge korting. Boek snel, want we hebben nog enkele mogelijkheden.

Lees verder

Nieuwe menukaart

Geplaatst: 14-06-2018

Bij een nieuwe horeca hoort ook een nieuwe kaart ! Wij zijn dit voorjaar met het hele team druk bezig geweest om deze samen te stellen. Met trots presenteren wij dan ook onze nieuwe menukaart die vanaf 15 juni in gebruik wordt genomen.

Lees verder

Recreatie Meivakantie

Geplaatst: 18-04-2018

Het Recreatie Programma staat online ! Bekijk dus alvast welke activiteiten er zijn tijdens de meivakantie week.

Lees verder

Avonturenpark Hellendoorn 2018

Geplaatst: 11-04-2018

Avonturenpark Hellendoorn heeft voor 2018 van alles in petto. Bella gaat de kleintjes verassen met een nieuwe attractie in dreumesland. En stoere ridders, prinsen en prinsessen kunnen vanaf 7 juli genieten van de spectaculaire nieuwe show "de Drakenridders". Als ouder profiteert u bij bungalowpark Hoge Hexel van het service en prijs van onze ticketverkoop. Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Lees verder

Heropening Horeca

Geplaatst: 30-03-2018

Trots vertellen wij u dat onze horeca in het Paasweekend heropend is ! Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt. De keuken is groter geworden en compleet opnieuw ingericht. Ook is de voormalige kantine omgebouwd tot gezellige zithoek. Wij zijn trots op het resultaten. Graag begroeten wij u bij Horeca Bungalowpark Hoge Hexel !

Lees verder

Huisdierenvakantie

Geplaatst: 21-02-2018

Samen met uw geliefde viervoeter op huisdierenvakantie ? Bij Bungalowpark Hoge Hexel is het mogelijk ! Vanaf nu is het tevens mogelijk een huisdierenpakket bij te boeken. Deze bestaat uit een lekker kleed om op te liggen, een speeltje, hondenkauwbot, 2 voeder/drinkbakken en zakjes voor het opruimen van de behoefte. Het pakket staat alvast voor u klaar in de bungalow. Ideaal dus ! Bij uw boeking kunt u het pakket er extra bij reserveren.

Lees verder

10 tips om Twente te ontdekken

Geplaatst: 22-01-2018

De mooiste plekken van Twente ontdekt u op een geheel eigen manier ! Speciaal voor u heeft Visit Twente 10 tips samengesteld om de mooiste plekjes te ontdekken.

Lees verder

Fijne Feestdagen

Geplaatst: 26-12-2017

Wij wensen u en uw naasten namens het hele team van Bungalowpark Hoge Hexel fijne feestdagen !

Lees verder

Hoor wie klopt daar .....

Geplaatst: 30-11-2017

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen .... Sinterklaas! Het is bijna zover, dit weekend brengt de Sint met zijn pieten een bezoek aan Bungalowpark Hoge Hexel .

Lees verder

Sint & Piet weekend

Geplaatst: 24-10-2017

Het is weer bijna Sinterklaas! Bekijk nu snel onze aanbiedingen en het recreatieprogramma!

Lees verder

Sallandse Heuvelrug

Geplaatst: 20-09-2017

Wat is een betere manier om de prachtige omgeving van Twente te verkennen dan naar de Sallandse Heuvelrug te gaan. Er zijn verscheidende fiets- en wandelroutes die u kunt volgen. Wist u dat u hier ook Natuurdiorama Holterberg kunt bezoeken? In dit museum zijn er meer dan 1000 dieren in hun natuurlijke leefomgeving te bewonderen.

Lees verder

Tip ! Open Tuindagen 5 en 6 augustus

Geplaatst: 03-08-2017

Enthousiaste tuineigenaren in Wierden heten u komend weekend van harte welkom om een kijkje te nemen. Op 5 en 6 augustus stellen zij hun tuinen open voor publiek.

Lees verder

Ontdek de Reggestreek

Geplaatst: 11-07-2017

Amerikaanse schoolbus in Twente? Ja, de gele bus tourt door de regio en u kunt opstappen voor een dagje uit. Op woensdagen neemt de bus u mee door de Reggestreek met verscheidene tussenstops bij leuke attracties.

Lees verder

Bruine Hoopsweg Afgesloten

Geplaatst: 02-06-2017

Tussen 6 en 10 juni in de Bruine Hoopsweg vanaf de Hexelsesweg deels afgesloten. Wij zijn in die periode via een alternatieve route te bereiken.

Lees verder

Verwenarrangement

Geplaatst: 02-05-2017

Verwenarrangement. De naam zegt het al en u wordt zeker verwend tijdens de verwenweken met o.a een heerlijk ontbijt , diner en vele extra's.

Lees verder

Recreatieprogramma

Geplaatst: 18-04-2017

Verblijft u tijdens de meivakantie op ons park? Dan kunt u alvast het programma van het recreatieteam online bekijken.

Lees verder

Nieuwe Stagiaries

Geplaatst: 28-03-2017

Sinds kort hebben wij twee leuke nieuwe meiden werken op de receptie. Jinel en Iris komen beiden dit voorjaar stage lopen.

Lees verder

Vogelvlucht

Geplaatst: 14-03-2017

Altijd al roofvogels van dichtbij willen bewonderen? Dit kan iedere woensdagmiddag in het volkspark in Rijssen. Vanaf half 2 's middags bent u welkom om de vogels alvast te bewonderen. Want om 2 uur start een demonstratie.

Lees verder

Wandelarrangement: Het loopt in de soep!

Geplaatst: 21-02-2017

In de wintermaanden kunnen bezoekers en inwoners kennis maken met de prachtige wandelroute “Hammer Ommetje”.Op woensdag t/m zondag te lopen.

Lees verder

Lastminute aanbieding januari en februari

Geplaatst: 11-01-2017

De feestdagen zijn voorbij en er is een rustige periode aangebroken. Speciaal voor u hebben wij voor januari en februari een aantal aantrekkelijke last minute aanbiedingen.

Lees verder

Nieuw! Bungalow de Kwikstaart

Geplaatst: 15-12-2016

Wij zijn er trots op, ons nieuwe bungalowtype de Kwikstaart. De bungalows zijn eind 2016 geheel gerenoveerd en voorzien van moderne gemakken als een vaatwasser. Foto's zien ? Lees meer ...

Lees verder

Nieuwe Folder 2017

Geplaatst: 08-11-2016

De nieuwe folder en prijslijst voor 2017 zijn klaar. Wilt u deze graag per post ontvangen? Dat kan. Geef nu hier uw gegevens aan ons door.

Lees verder

Warme herfstsferen

Geplaatst: 21-09-2016

Nu de herfst zijn intrede doet, veranderd de natuur langzaam in een rijk kleurenpalet. Tijd voor een wandeling door de Twentse natuur. Direct vanaf het park starten een aantal routes (4,5km en 11,5 km ). Voor meer informatie en routes kunt u terecht bij onze receptie.

Lees verder

Boodschappenservice

Geplaatst: 23-08-2016

Iedere gast krijgt van ons bij aankomst al een welkomsgeschenk namens de Coop supermarkt. Maar wist u ook dat het mogelijk is de boodschappen te laten bezorgen?

Lees verder

Reggestreekbus

Geplaatst: 26-07-2016

Deze zomer is het mogelijk om op een unieke manier de Reggestreekt te ontdekken. Iedere woensdag vertrekt vanaf ons bungalowpark een Amerikaanse schoolbus voor een dagtocht door de regio.

Lees verder

Pinksteren in Twente

Geplaatst: 25-05-2022

Op zoek naar een gezellig en natuurrijk vakantiepark in Nederland voor een heerlijk weekendje weg met Pinksteren? Kom naar Hoge Hexel!

Lees verder

Nieuw: met de E-chopper door Twente

Geplaatst: 23-03-2022

Met een ritje op de E-Chopper ontdekt u op een ontzettend leuke manier de omgeving van ons vakantiepark.

Lees verder

Sluit de kerstvakantie af in Twente!

Geplaatst: 22-12-2021

Begin 2022 goed en ga er een weekje tussenuit in Twente! Geniet van een heerlijke afsluiting van de kerstvakantie op ons bungalowpark.

Lees verder

Feestdagen in Twente

Geplaatst: 19-11-2021

Het wordt genieten met de feestdagen op ons vakantiepark! Komt u genieten?

Lees verder

Afscheid Anouk

Geplaatst: 25-05-2021

Na 5,5 jaar heeft Anouk helaas afscheid genomen van ons. Voor u heeft ze nog een berichtje achtergelaten

Lees verder

Zwembad open voor baantjeszwemmen

Geplaatst: 19-05-2021

Goed nieuws: ons zwembad is vanaf vandaag weer open!

Lees verder

Recreatieteam

Geplaatst: 08-04-2021

Deze meivakantie is het recreatieteam aanwezig! Ze hebben leuke spellen en activiteiten op het programma staan van1 t/m 6 mei. Bekijk het programma alvast online!

Lees verder

Vacature receptioniste

Geplaatst: 26-02-2021

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste receptioniste! Ben of ken jij iemand die opzoek naar een leuke baan in de recreatie? Dan horen wij het graag.

Lees verder

Vacature

Geplaatst: 02-02-2021

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire voor onze receptie. Ben of ken jij iemand die bij deze functie past? Dan horen wij het graag!

Lees verder

Ommetje Zuna

Geplaatst: 16-01-2021

Wandel langs de Regge, landerijen en de bossen met de 5 kilometer lange route door het buurtschap Zuna.

Lees verder

wifi

Geplaatst: 05-01-2021

A.s. donderdag 7 januari is er wegens onderhoud tussen 16.00 en 19.00 geen wifi. Excuses voor het ongemak!

Lees verder

Kerstwandeling

Geplaatst: 26-12-2020

Vandaag, 26 december 2020, organiseren wij een kleinschalige kerstwandeling. De route, in verschillende afstanden, is af te halen bij de receptie. U kunt deze op eigen gelegenheid wandelen. Daarnaast ontvangt u een consumptiebon voor warme chocolademelk to go van onze horeca.

Lees verder

Wandeltip

Geplaatst: 19-12-2020

Nog op zoek naar een leuke wandeling voor het hele gezin? Onze weekendtip is de Oranjewandeling op de Sprengenberg.

Lees verder

Cowfluencer

Geplaatst: 07-12-2020

Cowfluencer Liesje?! Volg de eerste vloggende koe van Nederland! Liesje reist langs de mooiste plekjes in Twente en deelt dit graag met haar volgers. Lees de rest van het bericht om deze plekken te ontdekken.

Lees verder

We mogen weer open,

Geplaatst: 23-04-2020

Gisteravond hebben wij een positief bericht ontvangen van de veiligheidsregio Twente. Vanaf morgen, vrijdag 24 april, mogen wij onze gasten weer ontvangen! In de tussentijd hadden wij al voorbereidingen getroffen om dit op een verantwoorde manier te doen.

Lees verder

Beach Lodges in de Verhuur

Geplaatst: 04-02-2020

We hebben mooi nieuws; de Beachhousses en Lodges zijn vanaf nu in de verhuur!

Lees verder

Winterwandeling

Geplaatst: 04-12-2019

In de kerstvakantie organiseren wij een winterwandeling! 28 december om 14.00 uur is de start vanaf het restaurant. Daarbij ontvangt u een consumptiebon voor een warme choco of glühwein.

Lees verder

Internet problemen

Geplaatst: 14-10-2019

update 16-10 Hoge Hexel, 16 oktober 2019 Geachte gast, Afgelopen weken hebben wij helaas diverse malen te maken gehad met een internetstoring in onze bungalows en in het hoofdgebouw. Wij kunnen u mededelen dat het internet bij de bungalows weer werkt. Wel wordt er op dit moment nog gewerkt aan het oplossen van de laatste problemen zoals traag internet.

Lees verder

Gratis eindschoonmaak

Geplaatst: 24-09-2019

Nog even een paar dagen weg in november of december? Boek dan voor 8 oktober en krijg de eindschoonmaak gratis! Ook wanneer u in de kerstvakantie komt is deze speciale actie geldig!

Lees verder

Vuurwerkshow

Geplaatst: 27-08-2019

Tip: Vanavond, dinsdag 27 augustus, is er bij recreatieplas "het Lageveld" een spetterend lichtspektakel te aanschouwen tijdens de vuurwerkshow van Rubro Vuurwerk. Meer info: https://www.facebook.com/RubroVuurwerkNederland/ p.s. voor de thuisblijvers: schrik niet van het eventuele lawaai.

Lees verder

jouw leukste vakantiefoto

Geplaatst: 18-07-2019

Wij zijn erg benieuwd naar hoe jij jouw zomervakantie in Hoge Hexel het liefst doorbrengt. Daarom vragen wij je om deze zomer jouw leukste vakantiefoto te delen met ons op Instagram en Facebook.

Lees verder

Evenement

Geplaatst: 20-06-2019

Op zaterdag 29 mei vindt het Boulevard Outdoor festival in Wierden plaats. Mogelijk ondervind u hierdoor geluidshinder. Het evenement duurt van 14.00 tot 00.00 uur. Meer informatie leest u op: https://www.boulevardoutdoor.nl/

Lees verder

Bruine Hoopsweg afgesloten

Geplaatst: 27-05-2019

In verband met de afsluiting van de Bruine Hoopsweg zijn er alternatieve routes naar Bungalowpark Hoge Hexel.

Lees verder

Moederdag Aanbieding

Geplaatst: 01-05-2019

Verras uw moeder met een weekendje weg in Twente! En om haar nog extra te verwennen, ontvangt u van ons een goed gevulde ontbijtmand wanneer u boekt met actiecode MOEDER2019.

Lees verder

Parkinformatieboekje

Geplaatst: 26-03-2019

Ons nieuwe parkinformatieboekje is uit! Hierin treft u alle informatie van ons park, belangrijke telefoonnummers, tips in de omgeving en veel meer. Al onze gasten ontvangen dit informatieboekje bij aankomt. En online is het boekje alvast door te bladeren. Kijk op www.parkboekje.nl en voer code 76148 in om het parkboekje te bekijken.

Lees verder

Voorbereiding voor het komende seizoen

Geplaatst: 19-02-2019

Schoolvakantie, het park loopt vol met enthousiaste gasten die hun vakantie komen doorbrengen in één van onze bungalows. Het is gezellig druk en de receptie is goed bezet zodat al onze gasten naar behoren geholpen kunnen worden. Nu, in de winterperiode, is het minderdruk met vakantiegasten, maar op de receptie zitten we zeker niet stil. Wat we dan wel doen? Lees het verhaal van onze receptioniste Anouk.

Lees verder

Virtuele Tour

Geplaatst: 16-01-2019

Ons bungalowpark alvast van dichtbij beleven? Dat kan nu via de nieuwe virtuele tour. Bekijk alvast de mooiste plekjes én uw favoriete accommodatie online.

Lees verder

Update Werkzaamheden

Geplaatst: 03-12-2018

Graag houden we u op de hoogte van onze parkrenovatie. Bent u benieuwd wat we al hebben gedaan en wat we nog gaan doen of wat dit voor u als parkgast betekend? Lees dan snel verder.

Lees verder

Dierendag

Geplaatst: 04-10-2018

4 oktober is het dierendag ! Een dag om onze huisdieren even extra in het zonnetje te zetten. Onze geliefde gezinsleden hebben het verdient ! Ook bij ons vakantiepark zijn huisdieren van harte welkom. Want ook tijdens uw vakantie mag uw huisdier niet ontbreken. In de daarvoor aangewezen huisdiervriendelijke bungalows is het goed vertoeven met het hele gezin. De huisjes zijn zo gesitueerd dat u makkelijk de natuur in wandelt. En dat is wel zo lekker voor uw viervoeter !

Lees verder

Serre

Geplaatst: 19-09-2018

We zijn erg blij ! Want we hebben even moeten wachten maar de vloer in de serre ligt er eindelijk in. De zelfde vloer die al in het restaurant en de entree lag is nu in zijn geheel doorgetrokken. Hiermee is het een geheel geworden en komt ook de sfeer goed uit de verf. We nodigen u dan ook van harte uit om het eindresultaat bij ons te komen bewonderen.

Lees verder

Zwemvijver: Hexelse Plas

Geplaatst: 27-07-2018

Het weer is tropisch te noemen ! Tijd voor een verfrissende duik in onze zwemvijver. Sinds 2 weken is deze officieel geopend voor publiek. Voor een strandvakantie kunt u dus vanaf nu ook gewoon bij ons in Twente terecht. Heerlijk !

Lees verder

Loer'n en Toer'n

Geplaatst: 16-07-2018

Op pad door Twente met treintje Bello. Deze zomer rijd treintje Bello door heel Twente vanaf Bungalowpark Hoge Hexel. Meer lezen:

Lees verder

Mega Kortingsweekend

Geplaatst: 19-06-2018

Nog een weekendje weg in juni ? In het weekend van 22 en 29 juni boekt u nu een bungalow vanaf 149 tijdens het Mega Kortingsweekend. En ook leuk, u ontvang bij aankomst van ons een waardebon voor ons restaurant. Dit ter ere van de complete vernieuwing die wij dit jaar zijn ondergaan. Mogen wij u een van deze weekenden ook begroeten ?

Lees verder

Bruine Hoopsweg Afgesloten

Geplaatst: 14-05-2018

In verband met een evenement is de Bruine Hoopsweg afgesloten van : 15-05-2018 t/m 19-05-2018 & 30-05-2018 t/m 2-06-2018 Ons park is bereikbaar via een alternatieve route.

Lees verder

Nieuwe sleutelhangers

Geplaatst: 14-04-2018

Trots zijn we op onze nieuwe sleutelhangers ! De houtenhangers met ons logo vervangen de oude sleutelhangers voor de bungalowsleutels. Krastvast heeft ze speciaal voor ons ontworpen.

Lees verder

In de Spotlight: 14 - persoonsgroepsaccommodatie

Geplaatst: 04-04-2018

De 14-persoonsgroepsaccommodatie hebben wij dit jaar compleet gerenoveerd. Alle aankleding is nieuw even als de inrichting, meubilair, sanitair en de keuken. De woning is compleet gemoderniseerd en oprecht een luxe groepsaccommodatie geworden.

Lees verder

welkomstdiner

Geplaatst: 07-03-2018

De vakantie rustig beginnen ? Boek alvast uw 2 gangen welkomstdiner voor uw eerste vakantiedag! Vanaf april bieden wij dit nieuwe arrangement aan. Reserveren is nu alvast mogelijk. Simpel door dit toe te voegen aan uw online reservering. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of per mail uw wensen door te geven.

Lees verder

Update verbouwing

Geplaatst: 14-02-2018

We zijn erg druk aan het werk deze week. Ondertussen houden we de faciliteiten gewoon open. Trots zijn we zeker op onze mannen die al het werk verzetten om het park speciaal voor u nog mooier te maken.

Lees verder

Zwembad onderhoud

Geplaatst: 15-01-2018

Na een week hard werken, wordt het zwembad weer gevuld. Nog een paar dagen en het is weer in gebruik. Wij hebben de afgelopen week groot onderhoud uitgevoerd.

Lees verder

Open Dag

Geplaatst: 07-12-2017

Vrijdag 29 december nodigen wij u van harte uit voor onze open dag. De makelaar is vandaag aanwezig om al uw vragen omtrent de aankoop van uw tweede huis te beantwoorden. Tevens is er de mogelijkheid om bungalows te bezichtigen.

Lees verder

Verbouwen

Geplaatst: 07-11-2017

Verbouwing ! Alweer? Ja, we blijven bezig. Benieuwd waar we nu mee bezig zijn?

Lees verder

Herfstprogramma

Geplaatst: 04-10-2017

Bijna herfstvakantie ! Wij hebben weer een boordevol recreatieprogramma voor jong en oud.

Lees verder

Heidewandeling

Geplaatst: 19-08-2017

Vanuit uw bungalow op Hoge Hexel wandelt u direct het bosrijke landschap van Twente in. De omgeving kent in deze periode van het jaar kleurrijke routes.Staatsbosbeheer heeft voor u de mooiste heidewandelingen op een rij gezet.

Lees verder

Avonturenpark Hellendoorn

Geplaatst: 19-07-2017

Dagje er op uit met het hele gezin ? Avonturenpark Hellendoorn ligt op korte afstand van ons Bungalowpark. Geen gedoe met tickets halen aan de kassa, want deze zijn te verkrijgen bij onze receptie.

Lees verder

Struinen door Wierden

Geplaatst: 13-06-2017

Tip! Ons park kent een prachtige landelijke omgeving in afwisseling met karakteristieke dorpjes. Wierden bijvoorbeeld ligt op slechts korte afstand van ons park. Het centrum kent verscheidene boetiekjes afgewisseld door gezellige terrassen en eetcafés.

Lees verder

Vernieuwde Horeca

Geplaatst: 25-05-2017

Onze horeca faciliteiten zijn compleet vernieuw. Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder.

Lees verder

Fietskaart Twente

Geplaatst: 25-04-2017

Ze zijn er weer ! De knooppunten fietskaarten van Twente.

Lees verder

Paasweekend

Geplaatst: 11-04-2017

Komend weekend is het Pasen en het wordt gezellig druk op ons park. In het teken daarvan hebben wij alvast een aantal tips met leuke activiteiten.

Lees verder

Lentekriebels tijdens de lammetjes dag

Geplaatst: 22-03-2017

De lentekriebels wakkeren aan met deze mooie weersvoorspellingen. En wat past er beter bij de lente dan de pasgeboren lammetjes te bezoeken.

Lees verder

Verbouwing restaurant

Geplaatst: 28-02-2017

De tafels en stoelen in het restaurant zijn aan de kant geschoven, want wij gaan verbouwen! Ons restaurant krijgt een geheel nieuwe look.

Lees verder

Nieuw! Live chatten

Geplaatst: 17-01-2017

Direct antwoord op uw vragen? Vanaf heden is het mogelijk direct online uw vragen te stellen aan onze receptionistes. Via de livechat zijn wij tijdens kantooruren te bereiken.

Lees verder

Mjamm.. Oliebollen!

Geplaatst: 20-12-2016

Uw vakantie voor dit jaar alweer geboekt? Wist u dat wij ook lekkere oliebollen bakken en verkopen in onze horeca?

Lees verder

Binnenkijken bij de Notariswoning

Geplaatst: 29-11-2016

Alvast sfeerproeven van uw vakantieverblijf wordt met dit filmpje nog meer werkelijkheid. In het filmpje wordt de luxe bungalow Notariswoning getoond.

Lees verder

Recreatieteam herfstvakantie

Geplaatst: 04-10-2016

Ons recreatieteam is in de herfstvakantie van 14 oktober tot en met 21 oktober weer aanwezig. Bent u nieuwsgierig naar de activiteiten?

Lees verder

Parkimpressie

Geplaatst: 06-09-2016

In minder dan een minuut zien hoeveel rust en ruimte ons park uitstraalt? Dat kan nu via dit mooie filmpje.

Lees verder

Kunstgrasveldje

Geplaatst: 16-08-2016

Goal! Het nieuwe kunstgras voetbalveldje is klaar voor gebruik. Deze is te vinden op de voormalige tennisbaan.

Lees verder

Vernieuwd terras

Geplaatst: 19-07-2016

Wij zijn in in ieder geval erg blij met onze nieuwe terras uitrusting. Tijdens dit mooie en warme zomerweer is het nu extra lekker zitten op ons terras.

Lees verder