+31(0)546-579865

Corona en een boeking op Bungalowpark Hoge Hexel

Geplaatst: 12-03-2020

 

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS

Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen over het coronavirus met betrekking tot een verblijf bij Bungalowpark Hoge Hexel:

 

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Bungalowpark Hoge Hexel volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgt de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

U bent van harte welkom op ons bungalowpark! Ons park ligt in een gebied waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden.

 

Ik heb een vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel geboekt, maar lees over de wereldwijde verspreiding van het virus en wil daarom mijn vakantie annuleren. Is dit mogelijk en krijg ik dan mijn vooruitbetaalde boekingssom terug?

Nederland, en dus ook Bungalowpark Hoge Hexel en de omgeving, zijn niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. U kunt dus als gast gewoon bij ons verblijven. Indien u annuleert vanwege het coronavirus, dan kunt u het vooruitbetaalde bedrag niet terug claimen. 

 

Kan ik eventueel een beroep doen op de dekking van mijn annuleringsverzekering?

Indien u een annuleringsverzekering via Bungalowpark Hoge Hexel heeft afgesloten, is er bij het coronavirus geen sprake van een geldige annuleringsreden, dit betekent dat er geen terugbetaling volgt van de annuleringskosten uit de verzekering (mits u het virus heeft opgelopen en dit via een doktersverklaring kunt aantonen). 

 

Ik heb bij Bungalowpark Hoge Hexel geboekt en ben afkomstig uit een land of een plaats waar het coronavirus is uitgebroken. Daarom wil ik mijn vakantie annuleren. Krijg ik de vooruitbetaalde kosten terug?

Nee, dit is niet het geval. Het is ook niet met zekerheid te zeggen dat u besmet bent. U kunt gewoon op vakantie gaan.

 

Nieuws overzicht