+31(0)546-579865

Internet problemen

Geplaatst: 14-10-2019

UPDATE 16 oktober

Hoge Hexel, 16 oktober 2019

Geachte gast,

Afgelopen weken hebben wij helaas diverse malen te maken gehad met een internetstoring in onze bungalows en in het hoofdgebouw. Naar aanleiding hiervan hebben wij direct actie ondernomen en getracht deze storing op te lossen. Daar de systemen dergelijk complex zijn, duurt dit helaas langer dan verwacht. Het technische team heeft zich met man en macht, ook in de avonduren en zaterdagen, ingezet om het probleem voor u op te lossen zodat iedereen weer van het internet gebruik kan maken. De internetproblemen voor het hoofdgebouw waren gelukkig snel opgelost, ook u als gast kunt gebruik maken van de gratis wifi die wij hier aanbieden. Daarnaast kunnen wij u mededelen dat het internet bij de bungalows weer werkt. Wel wordt er op dit moment nog gewerkt aan het oplossen van de laatste problemen zoals traag internet.

Tip: wij raden u aan om het apparaat waarmee u verbinding wenst te maken volledig uit te schakelen en opnieuw op te starten. En om het netwerk te vergeten en daarna opnieuw verbinding te maken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


 

Geachte gast,
Helaas kampen wij momenteel met een internetstoring. Afgelopen weekend hebben wij getracht dit op te lossen, wat helaas vandaag blijkt nog niet is gelukt. Daarom werken wij opnieuw aan het oplossen van het probleem.
Via onze site houden wij u op de hoogte.
Ons excuus voor het ongemak.
Team Bungalowpark Hoge Hexel

Nieuws overzicht