+31(0)546-579865

Last minute meivakantie in Overijssel

Geplaatst: 23-04-2022

Wil je er toch even last minute op uit gaan in de meivakantie? Onze beschikbare bungalow staan klaar voor jou en je vakantiegezelschap!

Kom in de meivakantie van het voorjaar genieten

Ga er gezellig tussenuit met je partner, vrienden of met het hele gezin. In onze luxe accommodaties is het echt genieten. Er zijn nog enkele bungalows vrij voor minimaal 3 nachten. Boek nu gauw jouw meivakantie verblijf in Twente! 

Beschikbaarheid meivakantie checken

Je kunt vanaf ons bungalowpark gemakkelijk de omgeving van Twente ontdekken. Ga je voor wandel- of fietsroutes? Of allebei? De prachtige omgeving zorgt er in ieder geval voor dat je even je dagelijkse leven los kan laten. Kom helemaal tot rust in Overijssel!

Echt even ontzorgd worden tijdens jouw verblijf op ons park, daarvoor kom je in het restaurant. Voor koffie, thee, lunchen, borrelen en dineren staan wij voor je klaar! Ga lekker zitten in het restaurant of op het terras en geniet van al het lekkers.

Omboekgarantie

Wil je ook last minute geen onnodig risico lopen dat er iets tussenkomt? Boek dan een omboekgarantie erbij. Hiermee kan je eventueel jouw vakantiedatum wijzigen.

Overige schoolvakanties

Liever een andere schoolvakantie verblijven op de Hoge Hexel? Bekijk dan de beschikbare accommodaties en data in de volgende vakanties;

Zomervakantie

Herfstvakantie 

Kerstvakantie 

 

Nieuws overzicht