+31(0)546-579865

Dagje over de grens

Wanneer u op ons park verblijft bevindt u zich vlak bij de grens van Duitsland. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een dagje over de grens te gaan. Hier is veel te beleven, kortom er is voor ieder wat wils. We hebben de leukste tips voor u op een rij gezet!

Tierpark Nordhorn

Tierpark Nordhorn

Een erg leuke, kleinschalige dierentuin waar zelfs geknuffeld mag worden met veel beesten! Er is een indoorspeeltuin, verschillende kinderboerderijen, de mogelijkheid om iets te eten etc. En dat allemaal voor een leuke prijs!

Kasteel Bentheim

Kasteel Bentheim

We kunnen u echt aanraden om dit prachtige kasteel te bezichtigen! Ontdek meer over de historie van het kasteel en maak een wandeling door het slotpark. Vergeet uw picknickspullen niet!

Kinderspielparadies Crocky

Kinderspielparadies Crocky

Ideaal bij goed en bij slecht weer is in- en outdoorspeelparadijs Crocky. De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken, terwijl u geniet van een kopje koffie. Of misschien wilt u wel lekker met de kinderen dollen?

Emsflower

Emsflower

Emsflower is de grootste kwekerij van heel Europa. Kijk uw ogen uit bij de prachtige bloemen en kleurrijke vlinders. Er is ook een restaurant en indoor speelparadijs.

Omgeving overzicht